Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce umrzec

Nie chce juz zyc

Polecane posty

Gość ja tez...
chce umrzec...on wyslal smsa..ale takiego ktory mnie jeszcze bardziej wkurzyl...czekal ze sie odezwe i goochrzanie...nie zrobilam tego..mam tego dosc,tych jego zagran,prowokacji a potem textow ze on tylko zartowal...nie chce zyc na iluzji... nie zazdrosc mi...naprawde ten zwiazek mnie wykancza...wypala...kocham ale...

Gość saddy
Dlaczego Ty tak podchodzisz do tego co robisz?!!! Robisz to tylko dla niego (mowie o 'ciagnieciu ...')?.. Ty tego nie lubisz?.. Szczerze? Ja to uwielbiam! Naprawde! - to taki jedyny moment, kiedy jest w twoich rekach, kiedy naprawde traci kontrole nad soba i widzisz go PRAWDZIWEGO!! I naprawde jest Twoj! I to jest piekne! ... Dlaczego Ty myslisz o sobie, ze jestes .... k....?!!!! Przeciez Ty tego tez chcesz, tez potrzebujesz!!! Sprobuj go od siebie uzaleznic i zobaczyc jak dobrze sie poczujesz (!!) /znajdz, kup i przeczytaj: 'Wspaniala kochanka' Lou Paget/ I NIE MYSL TAK O SOBIE!!!!!

Gość chce umrzec
jestem ci bardzo wdzieczna ze zawsze moglam na ciebie liczyc ale nie chce sie juz z toba wiecej spotykac bo zalezy mi na czyms powaznym a ty mnie trktujesz niepowaznie?

Maly Platon - dzieki :D chce umrzec - jezeli chodzi o klotnie - nie masz czego zazdroscic . pamietaj , ze kazdy czlowiek , bez wzgledu na stan w jakimsie znajduje - MOZE znalezc sens i radosc z zycia. ty tez mozesz ale musisz CHCIEC !! ty jestes masochistka , sama sie zadreczasz , umartwiasz . mozesz i potrafisz byc szczesliwa - ale ty musisz tego chciec. nikt na dloni tobie szczescia nie przyniesie. zawsze podziwialam smiertelnie chore dzieci - ich madrosc czesto mnie zawstydzala.... one potrafia sie cieszyc z kazdego drobiazgu jakie im zycie przynioslo.....

Gość ja tez...
saddy ta 1 czesc byla o mnie?

Gość chce umrzec
no pewnie, ze fajnie widziec jak on jeczy i sie wije po 2 tego samego pragne i jest miedzy nami szal cial prawdziwy ALE to sie sprawdza dopoki obydwoje traktujecie to na tym samym poziomie a ja robie to z milosci a on?:(

Gość DJ Brzuch
ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! ZABIJ SIĘ! PO KIEGO ŻYĆ? ZABIJ SIĘ! BĘDZIE FRAJDA !! ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!ZABIJ SIĘ!

Gość chce umrzec
chcialas powiedziec, on nie kocha

Gość ja tez...
on ma kogos?

Gość saddy
Nie, do 'chce ...' bo ma do siebie niepotrzebne pretensje!! Ale Ty, ja tez, nie poddawaj sie. Ta proba do ktorej zacheca sie 'chce ...', to dobra proba - kategoryczna, ale jednoznaczna. Ja cos podobnego zrobilam, ja tez, i wtedy okazalo sie, ze jestem sama - ze moge liczyc na slowa pocieszenia, na telefon, ale nie na pomoc, kiedy JA POTRZEBUJE (!!) Dlatego kochaj, ale nie ustepuj: wypij kieliszek wina, wez tabletke nasenna, wylacz komorke i idz spac (!) A jutro, kiedy sie obudzisz, zobaczysz co Ci napisal i zdecydujesz! Trzymaj sie, ja tez. Nie mysl tyle i nie rozpaczaj. Ja przezylam troche takich koszmarnych nocy i juz wiem jak sobie z nimi radzic. Zaufaj.

Gość chce umrzec
kiedys pewnie, ze mi to mowil

Gość chce umrzec
kilka lat temu i jakos w tym roku tez raz ale to raczej bylo pod wplywem ekstazy milosnej nic wiecej:(

Gość saddy
Żartowałem... zabij się !

Gość chce umrzec
a co moglam zauwazyc?

chce umrzec- powiem tak : on nie jest ciebie wart !!!!!!! przejrzyj na oczy dziewczyno !!\"!!!! teraz bym cie sprala najchetniej , pozwalasz sie wykorzystywac . nie rob tego :(

Gość chce umrzec
i to od 4 lat ...

Gość saddy
Nie. Spotkalismy sie, poszlismy do lozka, bylo super, ale juz spokojnie - oboje czulismy to samo (!): pozadanie, przywiazanie, sympatie. Ja juz go nie kochalam, ale byl kims kto na zawsze pozostanie mi bliski. A zakochalam sie w kims nowym.

Gość chce umrzec
powiem tak; bardzo wiele razy probowalam to przerwac ale on mi nie pozwalal mialam wrazenie wtedy, ze mu zalezy na mnie:( tak, coraz gorzej czuje sie po spotkaniach z nim:(

Gość chce umrzec
dobra kit z tym... tne sie

Gość chce umrzec
podszyw

Gość saddy
To...X, ..., wiesz co to milosc?.. Milosc nie jest racjonalna. Milosc nie odlicza: to ja tobie a to ty mnie. Milosc daje. I nie ma 'wykorzystywania' kiedy jest obustronna. Ale kiedy nie jest, to sie dzieje jakby samoczynnie. Wiec,.... Nie ma racjonalnego myslenia z tym uczuciem... Niestety.