Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xux

wakacje osobno

Polecane posty

Doradźcie proszę jak się nie zadręczać. Z powodu obowiązków służbowych nie będę mogła wyjechać ze swoim facetem i znajomymi na wakcje-w tym roku urlopu nie mam:( Ponieważ jemu odpoczynek po ciężkim roku pracy się naprawdę należy, ustaliliśmy że pojedzie sam. Jadą znajomi-małżeństwa z dziećmi, parki, no i jego stary kumpel-niereformowalny singiel. Znamy się długo, więc wiem, że chłopaki będą się trzymać razem i tego się qrna obawiam: że nadarzy się okazja na wakacyjną przygodę i z niej skorzysta, bo kumpel pary z gęby nie puści, itd, itp. No i jeszcze nie pojechali a ja się już nakręcam. Znacie jakieś sposoby, żeby nie histeryzować?

Gość maj--
zapelnij sobie czas , jak on wyjedzie ,zebys nie miala wolnej chwili na myslenie o tym o on teraz robi . Na jak dlugo jedzie??

na 10 dni. wiem, wiem żadna tragedia-szybko zleci. ale nigdy, odkad jestesmy razem(ponad 5 lat) tak dlugo nie bylismy osobno, no i wakacje zawsze razem:( qrde wiem, ze powinien jechac odpoczac itd, ale mi szkoda, ze nie razem:(

Gość maj--
rozumiem ze sie martwisz ,kazda a nas przejmowalaby sie taką sytuacją:( a nie bedziesz miala wonego wpracy we wrzesniu np?? Zupelnie nie da sie dograc waszych wakacji tak zebyscie wyjechali jednak razem??

Gość maj--
odpoczynek osobno jest potrzebny jesy ludzie nie mogą sie znieść jadac gdzies razem .ale jesli para na wakacjach wspolnych , wypoczywa super sie bawi to po co jechac osobno i pozniej zastanawiac sie co ta druga osoba robi i martwic sie:/

Ano nie da się. Druga połówka pracuje w edukacji:) Zresztą najbardziej stresuje mnie towarzystwo imprezowego kumpla- jeju pewnie nie raz słyszałyście historie jacy bywaja faceci-wiem, wiem zaufanie itd,itp, no ale się stresuję.

Gość maj--
zaufanie ..taa. Zaufanie jest wazne,łatwo o nim mowic ,ale w praktyce jest troszke gorzej:/ jak facet bedzie daleko , na urlopie to Twoja fantazja zacznie dzialać to normalne:/ ale z drugiej strony pomysl ze jesli jestescie sobie pisani to nic nie zburzy waszego zwiazku , a facet bedzie zachowywal sie ok na wakacjach:) a co do kolegi , czy ma on duzy wplyw na Twojego męzczyzne??

Gość 1/2 szklanki
zaufanie jest baaaardzo wazne:) ale abstrahujac od tego - ja bym bez ukochanego nie pojechala na wczasy! Jesli on by nie mogl - zostalabym z nim i tu bysmy milo spedzali czas razem po pracy.

Gość 1/2 szklanki
no co to ma byc???!!! abstrahujac przeciez napisalam!!! od abstrahowac! glupie zarty...

Gość studencina ambitny
Jak ma CIe zdradzic to Cie zdradzi w kazdych okolicznosciach. Zawsze sie takie znajda. Jak ma byc wierny to bedzie wierny nawet na sex-party:) Tylko mysl realistycznie...na co ma ochote? Na wstrzemiezliwosc czy na swieza apetyczna malolatke? Kup mu gumki:)

Gość a tak na
marginesie myslicie ze facetom tez tak dziala wyobraznia jak my wyjezdzamy czy nawet zostajemy w domu;)?

Gość maj--
facetom wyobraznia nie dziala tak raczej , oni to inny gatunek:P

Myślę realistycznie, dlatego proszę o porady jak sie tym nie zadręczać. Chwilę jestesmy już razem, więc nie wiem co mu do głowy może strzelić jak się \"zerwie ze smyczy\" -na zasadzie, czego oczy nie widzą tego... zwłaszcza przy odpowiedniej zachęcie fumfla;) Dziećmi nie jesteśmy, tacy ostatni tez nie-widzę, że facet ma branie na codzień, więc się stresuję, że okazja może uczynić z niego złodzieja:(

podnoszę. Chciałabym żeby wypowiedział się ktoś kto był w podobnej sytuacji i jak to się skończyło. Z góry dzięki:)

Gość taka jedna niepewna
a wiec ja ci powiem z wlasnego doswiadczenia. Otoz 2 lata temu, moj ukochany nie mogl pojechac ze wzgledu na brak urlopu, ale powiedzial abym sama nie rezygnowala z wypoczynku i pojechala z kolezanka. Tak wiec zrobilam. I to nie bylo 10, ale 16 dni spedzonych z daleka, w srodziemnomorskim kraju. I powiem Ci, ze dzwonilismy do siebie niemal codziennie i jakos przetrwalismy. I nawet przez mysl mi nie przeszlo, aby zabawic sie z jakims opalonym przystojniakiem, bo wiedzialam ze w kraju czeka na mnie moj jedyny, ukochany i wyrozumialy facet. Wiec nie martw sie na zapas, gdyz jesli ma cie zdradzic, to moze to zrobic tuz pod twoim bokiem. A jesli jest rozsadny, wierny i zalezy mu na tobie, to nie w glowie mu beda inne "dupy". Tak wiec daj mu sie odprezyc, w koncu skoro ty nie mozesz jechac, nie mozesz mu zakazac aby siedzial caly urlop bezczynnie w domu. Jeszcze dzis pamietam slowa mojego ukochanego przy odjezdzie "baw sie dobrze i badz grzeczna ;) i pamietaj ze bardzo cie kocham". I ja tez strasznie go kocham, a trwa to juz 5 lat :) Kocham Cie Misku ❤️