Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yagoja

jakiego depilatora używacie?

Polecane posty

Gość yagoja

hmm...przeglądam różne oferty sprzedaży depilatorów,ceny są różne,rózne firmy...najwięcej chyba z Browna..ale tak na prawde nie wiem czym się one od siebie różnią...czy mołybyście przedstawic swoje opinie na temat depilatorów?jakich używacie?jakie poleciłybyscie innym dziewczynom?jakie są wady i zalet waszych depilatorów? proszę o radę

Gość yagoja
heeej?

ja uzywałam depilatora firmy z Browna........ robiłam peelingi ... i mam takie włoski powrastane ze masakra :( juz od stycznia nie pokazuje nóg :( bo sa takie straszne a o spodnizy moge zapomniec tego lata ;( teraz stosuje masci i cos ruszyło mysle ze mylecze je do nastepnego lata

Braun Silk Epil Eversoft Deluxe, depiluje nogi depilatorem z przyzwyczajenia, po 3 dniach juz mam wloski, wprawdzie takie krociutkie ale fakt ze nie sa gladkie :O wiec nie wiem po co takie gadanie ze 4 tygodnie, sratatata :O

Gość depilacja
jaki macie dobry sposób na NIEWRASTANIE WŁOSKÓW?? jakie maści stosujecie jak już macie "efekt' wrastania włosów?

Gość depilacja
wielkie dzięki!

Gość mam brown silkepil
z nakładką masującą, ma dwie głowice do wyrywania - jedna tzw "starter" z mniejszą ilością pęset, druga zwykła i jeszcze głowica golarka z trymerem mam go już 3 lata - jest genialny, bardzo polecam

Gość jkawa
Ciekawa jestem czy taka nakładka faktycznie pomaga. Ostatnio też coraz więcej jest tych depilatorów które można używać pod prysznicem. Ciekawa jestem czy faktycznie jest to bardziej skuteczny i mniej bolesny sposób depilacji.

Gość depilacja
Muszę też dodać że jak się wygolę TAM na swojej rybkakowej muszelce to włoski wyrosną mi na brzuchu, a jak na brzuchu zgolę to wyrosną mi na nowo na muszelce i tak w kółko :( POMOOOOOOOOCY!

Gość dsara
Ja mam problem przy depialcji z wrastaniem włosków i żaden rodzaj depilatora czy też metoda woskowa mi nie pomaga. Stosuję peelingi, ale problem pozostaje. Myślę nad depilacją laserową. Czy warto inwestować pieniądze w coś takiego?Czy któraś z Was może miała już taki zabieg?

Gość stylonka
Jeśli chodzi o depilatory to z tego co ostatnio patrzyłam na electro.pl całkiem niezły jest z brauna depialtor wet&dry. Z pewnością to, że można go używać po prysznicem albo z zastosowaniem jakiegoś żelu sprawa, że ta czynność staje się mniej bolesna i jak dla mnie wygodniejsza :)

Gość kszyter
dsara musisz się do tego przyzwyczaić albo wybrać inny sposób depilacji. Niestety tak już jest. Ja mam dokładnie tak samo, może nawet gorzej, bo wosk mnie uczula:( Ja poważnie myślę o depilacji laserowej. Ma się w koncu pewność, że włoski w tych miejscach juz nie odrosną. No i cenny są różne, ja czytałam pozytywne opinie o studio laser w Poznaniu, fajny mają cennik

Gość manianowak2
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl