Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie uczyc dalej

uzupełniające studia magisterskie

Polecane posty

niestety tak wyszło, że bronię się dopiero w październiku, ale na magisterke chciałabym się zapisac już teraz i normalnie rozpocząć zajęcia od października. jak myslicie czy jest taka możliwosc zeby mogła doniesc dyplom wtedy kiedy się obronię?? chodzi mi o prywatną uczelnie. czy raczej jestem od razu zdyskwalifikowana?:(

Gość chce sie dalej uczyc
help:(

czy tak trudno jest zadzwonic do dziekanatu i sie zapytac??

Gość kakka
na prywatnej to wszystko przejdzie. Nie sądzę, żebyś miała z tym problem. Ja jestem już po egzaminie licencjackim, ale mam inny problem, staram się na państwową uczelnie, ta pierwsza to też państwowy moloch, któremu trzeba 8 tyg na wystawienie dyplomu!!!! Obawiam się, ze nie zdążę. A przypuszczam, ze muszę mieć dyplom, nie żadne zaświadczenie. :( :(

dzis niedziela (wakacje) raczej dziakanty są nieczynne!! pytam bo moze ktos miał tak sytuacje i wie jak jest ! wy zawsze musiscie komus dopiec;/ kakka-> gdzie studiowałas

Gość iziizii23
wydaje mi sie ze przyjeciem na studia magisterskie jest dyplom licencjacki i czy to uczelnia panstwowa czy prywatna bez tego cie nie przyjmą bo nie wiadomo przeciez ze na 100% sie obronisz (teoretycznie)