Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przez was tak jest

Kobiety sa proste jak konstrukcja cepa...

Polecane posty

Gość przez was tak jest

takie niby z was estetki i w ogole...a dla 90 % ideal urody wysoki brunet z ciemna karnacja plus ciemne oczy.....faceci umia dojrzec o wiele wiecej piekna...

Gość toxic girl
no i co!? może fizycznie to i tak, ale jak taki fizyczny ideał nei ma mózgu, nie jest gentelmanem, nie ma cech takich jakich kobieta w nim szuka to taki wygląd mu nic nie pomoże!!! wygląd to nie wszystko! to samo można powiedzić o facetacj - jaki jest dla Was fizyczny ideał dziewczyny! :) i co z tego wynika? nie każdy lubi głupie panny

A co jest złego w wysokim brunecie :P kolejny desperat krzyczący w mgle ..bez obłudy i kłamstw wygląd to połowa sukcesu no i jeszcze to coś plus poczucie humoru ,doza zadziorności i inteligencja,otwarte serce ..wiele czynników sklada się na ideał

ja tam sobie cenie blondynów:P :D faceci nie dostrzegają piekna bo nie rozróżniają plastiku i chemii od natury ;P i na to właśnie sie łapią:D

faceci nie dostrzegają piekna bo nie rozróżniają plastiku i chemii od natury ;P i na to właśnie sie łapią \" mylisz się takich o jakich piszesz jest garstka większość ceni sobie naturalność i nie leci na piękno tak jak wy

Gość ziewczynka
taaaa? to odpowiedz sam sobie czy wybrał byś grubą bladą brzydką i niską dziewczynę czy piękną opaloną szczupłą blondynkę + trochę konserwantów? podejrzewam że jesteś pusty i próżny jak więszkość facetów

moze kobiety sa \'\'proste w budowie\'\' ale za to kazda na pewno zna lepiej j. polski niz ty.... czlowieku pisze sie umieja a nie umia... zalosny jestes

Gość ziewczynka
i tylko piszesz tak idealistycznie i myślisz że ktoś się na to nabierze żałosne

Gość ziewczynka
bo leciał byś za taką blond laską z wywieszonym jęzorem

Gość ziewczynka
no więc gdyby miałabyć taka po liposukcji niż bez to wybrał byś tą ładniejszą po operacjach!!!!!!!!!!

Gość ziewczynka
no to co ty gadasz że wybrałbyś piękno!!!!??????????? kolejny żałosny koleś

Gość ziewczynka
i gadasz jeszcze że cenisz naturalność!!!!! no brak słów , gratuluję IQ

Gość jak widzę masz nowe
poglądy na życie. :) A co dla Ciebie w życiu jest tak naprawdę ważne ?

wolę mieć sztuczną piękność niż naturalną brzydulę większość facetów woli naturalną, nawet brzydulę ale ja nie bo ja pustak jestem i patrzę tylko na wygląd tak samo jak wy dziewczęta patrzycie tylko na wzrost :-)

Gość little pretty girl
"faceci nie dostrzegają piekna bo nie rozróżniają plastiku i chemii od natury ;P i na to właśnie sie łapią " mylisz się takich o jakich piszesz jest garstka większość ceni sobie naturalność i nie leci na piękno tak jak wy czy to twój komentarz do czyjegoś cytatu stąd??? twój!!! więc co ty pierdolisz!!! jesteś tak zdecydownay jak indyjska krowa

Gość little pretty girl
czemu sie wypowiadasz za większość facetów? wypowiedz się sam za siebie, i to ze zrozumieniem

Gość jak widzę masz nowe
ciekawa jestem stańczyku co będziesz robił z taką pustą i piękną panną :)

Gość little pretty girl
żeby ci fiut stawał jak najdłużej, bo jak będziesz zawodzić to zostaje tylko rozwód!!!

Gość little pretty girl
ale ty jesteś, sam tak napisałeś!!!!!!!!!!! między wierszami.......

piękne panny też nie zawsze są puste często można spotkać piękne, fajne i inteligentne dziewczyny, które nie patrzą na wzrost i wygląd tak jak większość przeciętniarek i brzydul tylko na duszę, serce i umysł.

Gość little pretty girl
ale najpierw zwracasz uwagę na jej wygląd!!!!!! czemu nie podjedziesz do brzyduli i u niej nie doszukujesz się tych cech o których piszesz!!!! jesteś tak pusty, że szok!!! cch charaktru nie widać na zewnątrz!!! a ja cie widze juz kolo blond-dupy z wywieszonym jęzorem, a nie koło przecietnej dziewczyny która być może ma dużo ciekawsza osobowiosc

Gość little pretty girl
to czemu od dziewczyn oczekujesz że będę patrzyły na cechy charakteru i tego w was szukały podczas gdy ty patrzysz tylko na urodę? mierzymy tą samą miarą! jeśli ja jestem ładna to chce ładnego faceta! a ty jeśli jesteś brzydki to nie oczekuj że panna poleci na twój charakter! bo Ty poderwałeś ją bo ładnie wyglądała