Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadarelka

jestem oblesna-

Polecane posty

Gość straszne
little pretty czemu Ty sie tak wsciekasz? zachowujesz sie, jakby dawno zaden facet nie chcial Ci dac dupy heh

Gość Wolę być już sam
Kobieta, która już uprawiała przygodny sex albo sex bez miłości to dziwka

fd ty deblilu naucz sie czytac naopisalam ze czulabym sie lepiej niz jak z oblesnym ale nie dobrze

Gość fdfgf
ona zaluje tego, ze sie przespala z oblesnym facetem, a nie dlatego, ze przespala sie z facetem, do ktorego nic nie czuje.

Gość Wolę być już sam
Po prostu taka kobieta ma w sobie zero niewinności i cnotliwości

Gość waliaa
Dziewczyna czuje sie podle ,ze oddala sie facetowi ,ktory jej sie nawt nie podoba.To chyba cos znaczy .Nie znacie powodow ,dlaczego to zrobila .Byc moze moze czula sie samotna ,opusczona ,nikomu nie potrzebna ,a ten facet zdobyl w jakis sposob jej przychylnosc .I stalo sie ,co sie stalo.

Gość ale jajaaaaaa
Na mięso armatnie nikt się nie rzuca. Ono samo idzie dać się zarżnąć

Gość straszne
do fdfgf przeczytalam caly, po prostu nie rozumiem dlaczego, jesli dziewczyna przespi sie z kims, z kim nie jest w zwiazku (obojetne czy oblesny czy boski:) ) to jest dziwka? a kim jest facet, ktory z nia uprawia seks? kozakiem, nie? dla mnie to niesprawiedliwe.

gdybyś była taka niewinna to by cię przeleciał jakiś super - przystojniak! najwidoczniej jesteś menelem, że po pijaku same lumpy ci się trafiają!

Gość fdfgf
straszne - a gdzie tu ktos napisal, ze facet bylby kozakiem?

Gość waliaa
Na koniec powiem tylko to ,ze wole takie dziewczyny niz jakies zimne ryby .

gdybym byla niewinna to by mnie przelecial super przystojniak??? co Ty pierdolisz pretty?? jesates jakas chora i mi nie pisz ze mam uwazac na slowa sama uwazaj na slowa kurwa zrobisz mi cos? potluczona debilko

Gość fdfgf
moze to jej ksiaze z bajki, hehe dobre :D waliaa - to sobie wez za zone taka dziwke. Myslisz, ze nie ma kobiet lubiacych seks, ale z ukochanym? A nie dawanie dupy po pijaku jakims menelom?

Gość straszne
ja nie mowie, ze ktos napisal, owszem zalozylam, ze taka tu panuje opinia, ale zapytalam w swoim poscie. wiec jak nazwiemy takiego faceta? bo mi sie wydaje, ze oblesny facet uprawiajac seks z pijana dziewczyna nie zachowal sie fajnie, a jak go okreslimy? po prostu nie lubie rzucania dziwkami i szmatami.. fdfgf, a Ty jestes kobieta czy facetem? jesli to nie tajemnica:)

skąd u ciebie te nerwy? przejebałaś się po pjaku! byłaś kilka minut w swoim żywiole! no i o co ci chodzi? mało ci jest? a chodziło mi o to, że gdybyś wyglądała tak niewinnie to by się pewnie zainteresował tobą jakiś napalony, względnie normalny chłopak (jak np. ten co Woli być sam) a nie najgorszy lump?

Gość Wolę być już sam
Na żonę to się ona nie nadaje, bo żona takiej przeszłości mieć nie może. Żona ma być w miarę niewinna

Gość ale jajaaaaaa
Czy facet jest/był obleśny to też odczucie bardzo subiektywne. Z punktu widzenia faceta to on sobie poprostu ulżył.

fd on nie jest zadnym menelem ja pierdole! uwielbiam jak ktos sobie dopowiada swoja prawde

wybraz sobie pretty ze interesuja sie mna takze faceci ktorzy mnie nie obrzydzaja i uchodza za przystojnytch ale akurat znalazlam sie w towarzystwie tego i przestan tak generalizowac w swoim zywiole nie bylam ale tobie pewnie po nogach cieknie z podniecenia jak mnie non stop obrazasz

nie napisalam ze mi to nie przeszkadzalo i nie widzisz roznicy miedzy kims to sie nie podoba z wygladu a jakims menelem smierdzacym?? no to wspolczuje moze zle sie wyrazilam ze obrzydza nie podoba sie wogole i tyle

Gość miłujcie się
a nie obrażajcie. Zawsze jest dobra strona całej sytuacji - ten obleśny facet na pewno jest zadowolony. Zostanie to jej docenione na sądzie ostatecznym

a ty mnie wcale... zakończmy już tą rozmowę, pozdrawiam Cię! :) i życzę powodzenia! napewno wyciągniesz jakieś tam wnioski dla siebie :) bo jak wiadaomo każdy uczy się na własnych błędach... Pa! :)

Gość straszne
No i super ze sie pogodzilyscie:) prosze nie wyzywajcie obcych ludzi od szmat i dziwek, bo to...no wlasnie, straszne:)