Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trypoliss

OLAĆ SWOJEGO EX ?

Polecane posty

Gość trypoliss

sytuacja wyglada tak: Nie jestesmy razem juz ponad 2 lata. Kontakat utrzymujemy tylko przez gg i to z jego inicjatywy tzn. jezeli mu sie zechce to zagada a jak nie to potrafi milczec miesiac, trzy miesiace czy nawet piec miesiecy. Od roku ma juz inna dziewczyne, ale w rozmowach potrafi tak dobrac slowa jakby mu na mnie zalezalo, jakby cos jeszcze czul. Watpie, zeby bylo tak w rzeczywistosci...nie mniej jednak jego slowa wyprowadzaja mnie z rownowagi, po takiej rozmowie wspomnieniami wracam do czasow kiedy bylismy razem, analizuje przeszlosc mila acz czasami bolesna. Najgorsze jest to, ze nagada mi takich rzeczy a potem znowu milczyyy przez kilka miesiecy. Myslicie, ze powinnam zerwac z nim definitywnie kontakt po to ,zeby niepotrzebnie sie nie denerwowac i wracac myslami do tego co juz bylo i na 99% nigdy nie wroci? Dodam, ze teraz jestem tak zamotana,ze nie wiem co do niego czuje (ostatnio to zlosc za te jego zagrywki)

Gość tyka
Jeśli jesteś na tyle silna i jeśli wiesz na pewno, że już nic do niego nie czujesz to nie widzę powodu dla którego miałabyś zrywać kontakt. Ja z moim ex rozmawiam normalnie, ale wiem że z tego nic nigdy już nie będzie.

Gość wedlug mnie...
zerwij z nim kontakt, on sie tobą bawi gdy ma na to ochote. gdyby chciał z tobą byc, gdyby mu zalezało pisałby do Ciebie codziennie a nie gdy mu sie przypomnisz, gdyby mu zależało byłby teraz z tobą a nie z jakaś inną dziewczyną. tracisz tylko na niego czas

Gość tyka
no chociaż u Ciebie to wygląda tak, jak opisał Ci ktoś nade mną, w takiej sytuacji jest to kompletny bezsens

Gość trypoliss
no wlasnie rozmawiasz normalnie :) ale jakby mowil Ci rzeczy, ktore swiadcza,ze jestes dla niego kims waznym a potem ciszaaaa, milczy przez kilka miesiecy, by potem zadac tradycyjne pytanie jakby nigdy nic "czesc, co slychac?" On moze ze mna poigrywac,bo kogos ma, ja nie

Nie wiem dlaczego tak bardzo intensywnie przeżywasz jego kontakt na gg ;) ale napiszę Ci bardzo ważną prawdę: NIE WARTO PODCHODZIĆ EMOCJONALNIE do takich niewinnych rozmów. Jedno jest pewne: on ma kogoś, a Ty masz siebie - to chyba zdrowszy układ niż by miał mieć Was dwie ;) Ponadto uważam, że z byłym można być w dobrych układach, ale należy przestawić się z roli ofiary, w rolę kobiety samodzielnej i nie bać się rozmów na gg bo one do niczego nie zobowiązują żadnej ze stron 🖐️

tez mam takiego exa, co prawda on nie ma dziewczyny(a moze juz ma?) latwo powiedziec olac, gdy emocje sa zywe, jesli jestes silna i dasz rade wytrzymac bez kontaktu to olej

Gość według mnie...
albo mi sie wydaje albo ty do niego cos nadal czujesz... jeżeli nadal bedziesz pozwalała na takie gierki cieżko ci sie bedzie od tego odciąć i układac sobie zycie na nowo z kis innym

Gość hdsaa
olać zwlaszcza ze ma dziewczyne, co innego gdyby nie mial

Gość trypoliss
w sumie nie wiem po co mu to ? co chce osiagnac ? Zburzuc moj spokoj...Absolutnie nie mam nic przeciwko czysto kolezenskim rozmowom. Dzieki za rady, chyba wychodzi na to,ze lepiej zerwac kontakt, tym bardziej ze utrzymywany jest baaardzo rzadko i tylko wtedy kiedy szanowny pan sobie tego zazyczy ;/

Gość według mnie...
no właśnie! zagraj mu na nosi i poaż że nie jesteś na kazde skinięcie jego paluszka i gdy tylko ma ochote moze z Tobą rozmawiac