Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Em

2 miesiące na pozbycie się cellulitu! Dawajcie Dziewczyny!

Polecane posty

Gość Lady Em

Mój facet wybył na obczyznę. Zamiast się użalać nad sobą i nad tęsknotą, postanowiłam się zająć sobą. Mam dwa miesiące- mój cel- brak cellulitu i piękna pupa:) Są jakieś dziewczyny które chcą się na dobre rozprawić z cellulitem? ja zaczynam ćwiczyć, wyciągam rower, żel od cellulitu zakupiony i jazda!!!!!

Polecam Eveline Slim Extreme 3d - uzywam od ok 3 tygodniu (serum i krem) i dziala!!

Gość może wyszukiwarka
pomoże?

Gość Lady Em
mam to samo:) komplet- serum+żel peelingujący+szorstka myjka i do dzieła! Bardzo przyjemnie chłodzi to serum, peeling też przyjemny w użyciu:)

Gość Monisssssssssssssia
Moj facet tez wyjechal na 3 miesiace. Pierwszy miesiac ok. Mialam takie plany jak Ty ale teraz str tesknie. Skad jestes?

Gość Monisssssssssssssia
radze zapisać się na dobrą gimnastykę.

Gość Lady Em
z białegostoku:)

Gość Lady Em
tak myslalam zeby zapisac sie na aerobik najlepiej taki wodny:) Monisia jak znosisz rozłąkę? Ja na razie sobie radzę, choć dopiero tydzien minął. Będę czekać trochę krócej niż ty choć pewnie nasi panowie zjadą mniej wiecej w tym samym czasie:) Zajmuje sobie czas wszystkim byle tylko nie myśleć:) Trzymaj sie :*

Gość podnosicielka
ile kosztuje ten evelline slim extreme 3d ??

Gość Lady Em
ja kupiłam w zestawie serum+zel+myjka+kosmetyczka za 22 zł -Apteka Cefarm

Gość Monisssssssssssssia
do LAdy Ja juz miesiąc wyczekałam a jeszcze 2 . Na początku było ok. Zajęta sobą, zakupami ale tearz coarz gorzej. Dzis mam maksymalnego doła. Gdzie wyjechał Twój? Na początku to chodziłam po sklepach, sprzątałam dużo, spotykałam sie ze znajomymi. Ale teraz jest coraz gorzej.. Już mi sie wyczerpują pomysły. Pogoda beznadziejna. Może zapisze sie gdzieś na nauke angielskiego, prawo jazdy zrobie. Sama nie wiem a Ty

ja na razie zajmuje sie sobą, czyli pewnie tak jak i ty na poczatku. Co bedzie dalej- nie wiem, mam nadzieje ze nie złapie maksymalnego doła. Moj jest w USA. chodź na topik- Tęsknię za moim misiaczkiem... tam jestem i inne dziewczyny oczekujące:)

chybaze chcesz pogadac o walce z cellulitem to zostań tu:):P

Gość Monisssssssssssssia
możesz podac linc

No to jestesmy w takiej samej sytuacji:) Mój wyjechał tez na 2 miesiące i tez postanowiłam sie soba bardziej zajac. Serum Eweline bardzo polecam. Codziennie bede cwiczyc, dobrze sie odzywiac, smarowac w/w serum. Kupie peeling do ciała i dobry balsam. Codziennie pracuje wiec nie mam czasu na opalanie wiec za jakis miesiac zaczne chodzic na solarium. Odwiedze tez fryzjera, podetne i zafarbuje wloski. Kupie maseczki do twarzy. Wybiore sie tez na zakupy po fajne ciuszki. Gdy przyjedzie i mnie zobaczy chce by zakochal sie we mnie po raz kolejny....od pierwszego wejrzenia.

Gość a mojego nie ma juz 3 lata
widujemy sie teraz co 1-3 m-ce, ale za pierwszym razem jak pojechal to byla masakra. nie bylo go pol roku! na celulit polecam wam peeling kawowy, papke ujedrniajaca z kawą i foliowanie na to, balsam eveline, zimne prysznice, cwiczenia. no zajebiste efekty. wiecie, ja przez kilka lat wcieralam zele rozne i nic. na poczatku nie mialam az takiego celulitu a te zele nic nie pomogly, a nawet gorzej sie z kazdym rokiem robilo. a te zabiegi o ktorych pisze robie od 2 m-cy i normalnie widac roznice!!! a jaka skora gladka. a i przez te pol roku jak nie bylo mojego faceta schudlam prawie 20 kg. nie poznal mnie jak wrocil. byl w strasznym szoku. ;)

myku myku - witaj:) Ja wczoraj pojeździłam na rowerku- co prawda stacjonarnym w pokoju przed telewizorem bo lało na podworku, potem szybko prysznic serum i myk do łózka. Podczas oglądania \"gotowych na wszystko\" czułam mi tyłek mrozi i cellulit znika:) Co do linku Monisia- http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3460569 tu jesteśmy:)

a mojego...... wow podziwiam, 20 kg! Brawo! No walsnie chodzi mi o takie zmiany zeby na nowo sie zakochał o wiele slniej niz do tej pory:P Choć wydaje mi sie ze i tak kocha mocno:) Peeling kawowy robie, ale rzadko, nie lubie potem sprzątać łazienki:P ale się nie foliuję:( to taką zwykla folią do jedzenia trzeba sie okręcać?

tak oprocz kremikow i pillingow polecam aquafitness, chodze na to 2 razy w tygodniu i widzie poprawe na moich nogach, a ogolnie to swietny ruch i kupe zabawy :)

agniecha lubicz- no wlasnie ja o czyms takim myslalam, wiem ze w moim miescie sa miejsca gdzie mozna sie zapisac, musze przejrzec oferty. Na pewno kupa zabawy i super efekty:)

kupilam sobie karnet, bo ogolnie nawet jak jest fajnie to ciezko jest mi sie zebrac ;) len ze mnie, a tak mam juz wykupione 8 wejsc i nie ma bola musze isc :) bo inaczej przepadna. mam porownanie, bo chodzilam na zwykly fitness gdzie meczylam sie nie ziemnsko, a tutaj super woda a ja uwielbiam plywanie i ogolnie wode, wysilek jak na normalnym fitnessie a nie czuje sie padnieta. to zasluga wody :)