eternity1302 0 Napisano Sierpień 30, 2007 eeeee tam wstyd czasem sie nie ma czasu na przygotowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Dzisiaj to raczej chęci brak :) mojemu rozmrażam krokiety - co by bidny nie odczół mojego lenistwa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 YO :D Wszytskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Annnnna,ziolo za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 No i jeszcze raz!!! W gore!! :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Rece oczywiscie:D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Byki wale a Wy na mnie nie krzyczycie :) \"biedny nie odczuł\" - powinno być :( i pomyśleć że ja dzieciaki zasad ortografii uczyłam - ech wstyd :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 annnnnnna:) Bledy robi kazdy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Ano karzdy blendy robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Annnnnna ! no wiesz !!! wstydzilabys sie takie bledy robic !!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 30, 2007 a na serio kiedys nie potrzebowalam sie zastanawiac jak sie pisze dany wyraz-ortografie i interpunkcje mialam po prostu \'w rece\' ale jak sie tak czlowiek naczyta tej kafe to siemozna pogubic :D nie mowie o jakichs razacych bledach ale na przyklad pisownia wyrazow razem czy osobno to juz prawdziwa masakra co innego jak sie spacja zatnie ;) a co innego jak sie nagminnie powtarza albo sie po prostu niechcacy walnie zdarza sie nie myli sie tylko ten co nic nie robi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Bu !!!! I nabijam:P:P:P hyhyhhy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 I jeszcze raz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 A co bedzie,jak bedzie jeszcze raz;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 30, 2007 to bedzie jeszcze jeszcze raz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 30, 2007 wiecie jaka pogoda szykuje sie na weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 30, 2007 podbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Annna czasem tak trzeba-szybkie zarcie z mikrofalii:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 30, 2007 to jeszcze jeden by powiedziec dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 :D Nabijam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Moja!!?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Teraz!!! :P:P:P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Nio:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 :) I jeszcze raz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach