eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 tempo sie wyrobilo ide dac jesc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 a bajke poczytalas? ;) ja dzisiaj nie, bo moja padnieta byla, alleluja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ale udusialm, po prostu pycha as sie czosnek rozpuscil :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 chyba cos przegryze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ja przegryzam pomidorka :) polish tomato :D bajke to cory (mam dwie) na kompie lubia sobie na dobranoc zapuscic albo sluchowisko na cd rzadko molestuja o czytanie bo to tez wola same robic ale ze mnie matka - dzieciom na dobranoc nie czyta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ooooo i superniania leci :) idem ogladac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 i na pastwe losu przed kompem zostawia :D :D :D Lapa, wyrodna matko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 patrzysz na E4? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 nie calkiem na pastwe :P odkad internetu nie ma im kiedy spowrtoem podlaczyc to tylko bajki :D tak, niania na E4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 bo u mnie tez supernany leci :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Americans! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ide sie popluskac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 milego pluskania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ale jeszcze nabije :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 daleko mi jeszcze do stronki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ale i tak eternity mnie wyprzedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 trzeba jagiegos planu :o bo stronke chce dla siebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 no to ja tak po cichu, moze mnie nie uslyszy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 powolutku i do skutku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 cicho jak mysz, psssss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 jeszcze troszke i juz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 jeszcze tylko raz, lub dwa, lub trzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 z napecia az sie poce :o rany co za suspence! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 swietej cierpliwosci mi trza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 i jeszcze nic? co sie dzieje? :o :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 kroczek po kroczku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 :D :D :D :D :D :D :D MOJA!!! :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 teraz juz ide sie popluskac, bo z wrazenia cala spocona jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 to po pluskaniu odbierz sobie za stronke i wytrwalosc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach