***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Musze dojsc do okraglego postu;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 ;) Jezzzzzdem jeszcze:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Nio,okragly wpis;) Trza isc spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 30, 2007 szalejesz Lena :D lap Roswell dzis molestuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Pierwsza :) i dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ***LENA*** gratuluje stronki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Kurcze szykuje się jutro u nas imprezka :D dziewczyny zapraszam :D:D:D będziemy się \"resetować\" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Trzecia:D Dzien dobry:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Annnnnna,bardzo chcetnie:D Ale jutro przyjezdza do mnie moja \"topikowa\"kolezanka:D:D:D:D Mamy tez imprezke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 hoi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 dzien dobry... jesli slonce wyjdze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 bry zimno szaro na slonce nie mam co liczyc (chyba ze wieczorem jak wczoraj :o ) Annnnnna daleko do ciebie nie mam :) moze skorzystam z okazji zresetowania sie ;) przyda sie przed nastepnym tygodniem -szkola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Dea Erw skad klikasz?jesli mozna spytac stopka po wlosku-moze z Italii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Eternity, niestety tylko ze slonecznego Londynu :p ale Wlochy byly \"moim katem\" przez bardzo dlugi czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 i jeszcze raz, tak obiadowo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 To ja tez:D Kawowo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 No to se ide te kawke wypic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Ja po kawce,a nadal zajebiscie spiaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ;) Hmmm,isc spac czy nie?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 No to jeszcze rza:D Moze spanko przejdzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 To chyba juz odliczac trza:D hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Sa jakies czajniki?? :P Przyznac sie bez bicia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 I jeszcze raz:D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 No:D To mi sie podoba;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 nabijam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 pizdzi u mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach