eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 oooo i nastepna superniania :D lo mamo ! moje dzieci nie sa swiete ani ja nie jestem idealna ale te programy to masakra ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Dea:D Pal!! Za stronke ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Lena zas kiwaty rozdajesz ? :D:D:D:D kurde butelka z piwem mnie wsychla :( cos za szybko a godzina jeszcze mloda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Nio:D KIWATY:D:D:D:D HAHAHHHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 a ja jeszcze nie spie;) hyhyhhyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 a ja jestem pierwsza ! :D dzien dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 No nie moge!!!!:D:D:D:D:D EternityTy mnie powalasz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 A ja jeste druga:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Nabijam dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Lena hahahahaha :D:D:D:D:D:D:P dobranoc milych snow a ja jeszcze posiedze sweterek zszywam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 pozszywalam ,poogladalam ,oczka mi sie zmeczyly i ide dotrzymac towarzystwa mojej podusi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Dea musze uczyc sie niderlandzkiego bo w belgii mieszkam Eternity kiwiaty powiadasz hehehe:Dto lapcie troche za te wymeczone stronki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 zatoki wziely mnie na dobre:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 jeszcze podbije do porannej kawusi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 dzien dobry wszystkim :) Podbijam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 nabijam i uciekam do ikei:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Nabijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 :D Ide dalej sprzatac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Nabijam:D Gora sprzatnieta:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 To se nabije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 I jeszcze raz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Teraz kaffe time:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 I relaksik:) Laba:D Wszystko zrobione:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 I relaksik:) Laba:D Wszystko zrobione:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 No ta byla odliczona:P:P:P Oki doki:D Ide ta kawke pic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Kawka wypita;) Telefonik wykonany:D A teraz biore sie za warzywa do pizzy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach