annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ***LENA*** brawo po raz kolejny :) a ja padam na twarz:( goście zjada dopiero o 21.30 - mam nadzieję ze się wyrobię :D to co eternity1302 wpadasz do nas na resecik ?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Annnnna:D Dopiero tak pozno?? To do ktorej bedziecie balowac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Annna szkoda ze do Ciebie tak daleko:Otez by mi sie resecik przydal:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 chyba mnie znow zatoki biora:Oleb mi peka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 wiatr na dworze ze glowe urywa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 jeszcze raz podbije a co:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 czy ktoras mmoze wie ile jeszcze brakuje do tego 1000?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 no to jeszcze jeden-coby blizej bylo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Późno bo przyjeżdżają po pracy. Mieszkają w manchester, to z 1,5 - 2 h drogi od nas. W planach: nocleg, rano zwiedzanie, wieczorem resecik, nocleg, rano kolejne zwiedzanie ( jesli bedziemy w stanie ;) )i powrót - taki weekendzik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Annnnnna to sie milo zapowiada:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Mam nadzieję ze to nie dobre złego początki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Ale pogoda :/ brrrr, wstrętnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 hugolina Hugolina nie kracz z tymi zatokami!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Jeszcze jeden sobie nabiję w ramach relaksu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Od przyszłego tygodnia nie będe miała internetu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Znowu przeprowadzka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Ale jest plus - do spokojnej dzielnicy, takie maleńkie miasteczko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 I sami anglicy w koło - oj poćwicze jezyk na bank :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Gdyby tak jeszcze pracę wśród anglików znaleść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 A ja mam własnie takie szczęście :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Jeszcze nabiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 I jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 W czasie mojej ostatniej przeprowadzki zapodział sie gdzieś nasz poprzedni topik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Mam nadzieję ze tym razem nie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ... będzie powtórki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 I dopięłam swego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Stronka ma :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 no wyscie chyba tu poszalaly !! :P ile nastukane !! lap Annnnnna za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach