eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 o topik nie boj zaby - przypilnuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 jesli chodzi o resecik to tez mam jakies 1,5 godziny drogi (moze nawet mniej) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 na razie mam \'padzioch\' po shoppingu i bede sie zaraz reanimowac pysznym zimnym browarkiem TYSKIE PONAD WSZYSTKIE :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 eternity1302 gdzie Ty mieszkasz????????? przyznawac mi się ale już!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Annnnnna calkiem niedaleczko :P Telford Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 mapy na google pokazuja ze about 1hour 37 minutes :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Ale jaja - zatkało mnie :D, to dlatego pogoda u nas zawsze ta sama :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Annna lapza wytrwalosc:D z zatokami nie kracze-czesto wracaja-chyba nadszedl ten czas:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 fajnie ze bedziesz mieszkac w spokojniejszej dzielnicy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ile jeszcze do tego 1000:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Eternity ty sie ciesz ze nabijaczki nabijaja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 widac ze sie wakacje koncza-czesciej juz sie doma siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 jeszcze nabije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 teraz poscik za tych -co mimo wieku musza isc do szkoly uczyc sie jezyka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 to mi przyszlo na stare lata nooo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 poscik za tych u kogo tyz zimno:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 i za tych komu goraco;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 za tych komu smutno ze sie wakacje koncza:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 i za tych co nie musza pracowac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Eternity -tyskie ponad wszystkie-hahah dobre:D ja lubie warke strong:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 chyba zaczne grzac w domu na noc:Obo cos jakos nie letnie sie zrobilo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 nawijam sama do siebie:P hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 no to jeszcze jeden:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 i jeszcze hahahah:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 no juz sobie pogadalam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ide poogladac tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 31, 2007 hihi wytrwalam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 hahaha Hugolina :D:D:D:D lap za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 i mowisz na stare lata??? no nie mow ze masz 60 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach