eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Annnnnna zatkalo cie na dobre? :D mam nadzieje ze nie ! kto bedzie stukal ? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 moja kolej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ale chyba nie dotre do nowej stronki :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 a moze tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 to moze pomoge? :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 i jeszcze raz, la la lala la la la la! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 chociaz teraz to juz nie pomoc tylko wyscig :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Hugolina, a jakiego jezyka sie uczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 no to ktora pierwsza? :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 a ja dusze miesko z warzywkami, mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 hej, dobra, dawaj! ktora pierwsza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 osz ty! o tej porze mi smaczka robic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 lubie troche zdrowej kompetycji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 no to jadziem :D ponabija sie troche :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 no, chlop na imprezie, glodny wroci, nie chce zeby mnie budzil jego burczacy brzuchol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ja ze wspomaganiem :D piwko z soczkiem porzeczkowym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 w rytm cza cza cza? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 eeee no glodny chlop to jak pol chorego chlopa :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 hmm, ja wspomagana przez zapaszki dolatujace z kuchni, mmmmm :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 szkoda ze piwka w domu nie ma :( eee, chyba na G&T sie skusze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ja Tyskie wciagam :) a G&T to jakie? bo cus nie kojarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 pol chorego chlopa :D :D :D to podwojna maruda :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 aaaaa jarze :D:D:D:D ciemniak ze mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 gin and tonic - mowie ze piwa w domu nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 no mowie ze zajarzylam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 no :p ale marzy mi sie dluuuuga kapiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ale stronke wyjarzylam :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ty, stronke masz! a niech cie! za tempo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ide pomieszac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 31, 2007 boszszszsz moje dziecko chce jeszcze parowki mlodsza cora wiecznie nie najedzona chodzi po 5 minutach od odejscia od stolu ona juz jest glodna :D ale nie widac po niej- i na pewno nie ma tego po mnie ;) po mnie widac jak zjem za duzo ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach