***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dea :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 uh? mowilam, hugolina no czasami mnie cosik zaciera no ale ja prasowac nieeeeee!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Proszę zredukować biegi i lecieć wolniej bo nie nadążam!!!!! Lena zajarasz się na śmierć!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 a ja nie cierpie myc naczyn:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 No wlasnie,to z ta Belgia tez slyszalam....ja pierdziele,gdyby faktycznie tam ja widzieli i mieli nr auta to juz by dawno ja mieli....szok:( Oby ta malutka jeszcze zyla! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Oj tam Izunia:D Ja juz wprawiona:D Dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 i okien tyz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 nooooo doczytalam zaiwaniacie jak male samochcodziki :P:D a co do sprawy \'porwania\' to juz sie tez pogubilam ale od poczatku rodzice mi sie nie podobali-zaraz na drugi dzien pokazali ich jak sobie spaceruja po plazy jakby nigdy nic :o szkoda dziecka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Jeszcze 79 i stawiam Wam cosik z % ;) z tej okazji:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 potem w belgii podali w tv ze zbadali dna na tej szklance-z ktorej dziecko pilo i to nie byla ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Eternity:) No wlasnie,jka mozna lazic se po plazy spokojnie i dac sie filmowac:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Kelnerce sie kurwa slawy zachcialo:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Lena masz nie nadazam za Wami bo mi muli- sciagam drugi sezon \'Roswell\' :) a to do posluchania :D http://www.youtube.com/watch?v=CFx-PyjgwJA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 no wlasnie eternity tyz mnie to zdziwilo zginelo dziecko a oni na spacerek sie wybrali maja jeszcze dziecko-oby jemu sie juz nic nie stalo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Eternity Mi najbardziej nie podobali się za to,że tą dziewczynkę zostawili w pokoju,a sami poszli na kolację!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 nie slawy-dziecko mowilo po angielsku i bylo podobne-dlatego mysleli ze to ona Eternity mam przyciszyc glosnika;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 eh, kto ich tam wie? Ludzie dziwnie raguja na nieszczescia. W kazdym razie cala ta reklama i jesli teraz wyjdzie ze oni dziecko zabili ..... co za swiat! co za czasy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Eternity a co \"Roswell\"? Mniwe muli z podobnego powodu....tylko że u mnie film :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 No wlasnie,co za czasy.....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 no Izunia to tez jest nie w porzadku zostawiac dziecko samo ale jak zobaczylam ich na tej plazy spacerujacych to mnie tapnelo ja rozumiem ze rozni ludzie roznie reaguja na tragedie ale wydaje mi sie ze jednak wiekszosc reaguje rozpacza , placzem , wsciekloscia a nie spokojnym wyrazem twarzy podczas spacerku :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Osz sie podlozylam:P pal! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 glosnika sciszac nie trzeba :D wzielo mnie na sluchanie Dido pod wplywem ogladania \"Roswell\" :) cos ostatnio wole posluchac \'starych\' ulubionych kawalkow niz nowych i jeszcze jeden :) http://www.youtube.com/watch?v=CFx-PyjgwJA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Eternity łap zioło!! W pełni się z tobą zgadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Izunia a \"Roswell\" to taki serial lecial kiedys w TVP albo na polsacie o kosmitach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Nabiajm!!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Eternity o czym ten \"Roswell\" ?takie fajne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 uciekam do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 HEHEHHEHE O kosmitach:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach