***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Nie no!! Wtedy bede jeszcze mogla tu poswiecic troche czasu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 o wpis mi zjadlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Lena, ano corke, jak narazie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Ja to nie tapetuje sie mocno:P heheheh :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dea dziekia swoja droga to Ty agentka jetses hahaha zebra polamac!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Lena :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Ja tez chcialam miec corke...ale porazka mam dwoch chlopakow:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dea:D hehehehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hugolina :D bylam bylam przed dzieckiem, teraz zycie jakos inne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 ja tyz mam corke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 A trzeciego juz na pewno nie bedzie:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 chociaz mialyby byc dziewuszka:D Limit wyczerpany:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 no coz dziecko zycie zmienia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 czlowiek podobno powaznieje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dea,ja tez mam za soba co nie co:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 eeeee, ja tam nie spowaznialam, tylko kaca juz nie znosze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 dlatego napisalam podobno:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Lena, opowiadaj!!! a jaki limyt wyczerpany? jajeczek? czy cierpliwosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Podkladam sie :):):) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 HEHEHEHHE Cierpliwosci kochana:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hugolina :D no powinno sie ponoc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 znow mi wpis wcielo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 qrka #!@! a to masz ide zarajac przed dentysta :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 no jakos u mnie nie podzialalo:D to ponoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale zielskiem dla hugoliny sypnelam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 ooo bedzie borowanie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dea,jak sobie pomysle,zebym miala od poczatku wszystko zaczynac..najpierw ta ciaza,potem rozwiazanie,nieprzespane nocki,karmienie cyckiem...nieeeee,to juz nie dla mnie:D Moi juz odchowani:D Teraz Ty sie staraj o rodzenstwo dla corki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach