eternity1302 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 noooo poprzedni post byl moja okragla liczba -8500 stawiam z tej okazji martini :) (akurat sobie sacze dla relaksu) \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 przeskanowalam troche stronek wstecz i widze ze tu same poliglotki :D az sie wstydze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 Martik doczytalam tez ze Malej juz lepiej to dobrze :) a jak moje chore to tez nie sypiam za dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 a moja mlodsza wlasnie jakis katarek chyba lapie bo pociaga cos mi nosem :o na noc bedzie smarowanko i kropelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Eternity lap za limicik:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 no i dzien dobry wszystkim:Dpierwsza jestem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Martik przespalas w koncu noc? Eternity mam nadzieje ze u corki skonczy sie tylko na katarku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 no to nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 a tak swoja droga eternity ladny ten Twoj limicik:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 dzien dobry :D taaaak przepalam :D nie cala ale juz duzo lepiej i przede wszystkim juz spokojniej:) wreszcie wracam do formy do buzia mi sie od rana usmiecha :D ide po kawke kobitki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 sorki za literowki jeszcze nietomna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 dzien dobry u nas zabkowanie i od 4tej na nogach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 jezu wspolczuje serdecznie... trzym sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Martik to dobrze ze od rana sie usmiechasz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Dea wspolczuje:( moja teraz gubi mleczki ale juz nie przchodzi to tak drastycznie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Dea no to stawiam mocna kawe:)\\-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 ja wczoraj mialam oczy na zaplakach:Pcos daje mi w kosc to poranne wstawanie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 dzis jeszcze sie trzymam ale to dopiero rano a gdzie reszta dnia:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 najgorzej jest kolo 17 wtedy mnie spanie lamie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 a dzis musze jechac w sprawie swojej szkoly:Pw koncu musze tam paiery zlozyc i od przyszlego tyg zaczynam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 no trzeba nowa stronke zaczac kto chetny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 hihi troszke nie wyszlo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 dziewczyny ze tak spytam niesmialo :D ile macie dzieci ? bo my jedno i czasem sie zastanawiam nad drugim moja Oliwka jest starsznie towarzyska i mialaby sie z kim bawic tyle ze przeraza mnie wizja siedzenia znowu przed dluzszy czas w domu..co myslicie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 hugolina brawo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Martik ja mam jedno:Di mi starczy:D Twoja corcia ma piekne imie:Dmoja miala miec tak na imie ale ojciec pomylil imiona i ma tak na drugie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 ja sobie to tak tlumacze ze z roku na rok jest starsza i ma duzo kolezanek :)wiec rodzenswta nie bedzie:P jak byla malutka to bawila sie codziennie z rowiesnica-byly jak siostry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 rozumiem :D ja mam mieszane uczucia ale zobaczymy jeszcze :) mowisz pomylil hehe zdarza sie pewnie z nadmiaru wrazen...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach