***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Dea:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Na ebayu jest duzo testerow:) Ja mialam jakos zawsze szczescie i trafilam zawsze na oryginaly:) Odpukac w n iemalowane,oby zawsze tak bylo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 my moze drugie ale w przyszlym roku nie smiejcie sie moze powiecie ze to dziwne ale chcemy jeszcze zaznac porzadnego urlopu nad cieplym morzem .... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 lena na ebayu tu w uK? dawaj linka :D albo sprzedawce gdzie kupujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Martik w DE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 A na przyklad,jak mi sie moje znudza,to je sprzedaje uzywane na ebayu:D I jaka kase zarabiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Nabijam:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 bosssse!!! nie dazam! Myslalam ze pisze jeszcze na 99. hugolina za setke!!!! Ja nigdy nic na e-bayu nie kupilam ale nie dlatego ze stac mnie na oryginaly ze sklepu ale bo nie umiem licytowac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 lena, uzywane tez kupuja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Dea:D Nauczysz sie:) Ja tez kiedys zaczynalam,jestem juz od kilku lat tam:) A podpowiem Ci,ze najlepiej jest wejsc w ostatnich 5 sekundach , 1,2,3 i Twoje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Dea, tak,jak najbardziej,niewazne jaka ilosc....kupuja wszystko!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 O!!! Wlasnie widze ,ze zapowiadaja na dzisiaj nowe odcinki,\"super niani\" Uwielbiam ogladac to:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Stukam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Pukam:D Musze troche nadrobic:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 12, 2007 wlasnie widze :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Dzisiaj troche zimno,brrrrr A mowilam Wam,ze bylam w sobote na WIEKICH zakupach w Ikei:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Mooooooooooooooooooooonia!!!! Ja do NAS nawet jeszcze nie zajrzalam!!!!!:D:D:D:D:D:D Jestes w domu?? Zaraz dryndne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 12, 2007 jestem :) mozesz drydnac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Nio:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kursuje Napisano Wrzesień 12, 2007 bije:Dbylam w kuchni posprzatac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 zapomnialam nicka zmienic:) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 to podbijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Smiley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 co lena kupilas ?? troche mnie wcielo :D ale nabilyscie hoho ja poczte wlasnie dostalam przyszlo meza prawko wreszcie bo musialam raz jeszcze wypelniac dodatkowa forme :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 12, 2007 :P to ja tez nabije :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Monia:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach