martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 co lena kupilas ?? troche mnie wcielo :D ale nabilyscie hoho ja poczte wlasnie dostalam przyszlo meza prawko wreszcie bo musialam raz jeszcze wypelniac dodatkowa forme :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 co do ebaya to nietrzeba bidowac mozna kupic buy it now :) np perfumki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 ale szybciary! Monia, super stopka!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 A wiec,pokoj chlopakom zrobilam:D Bujawke,stolik dla malego z krzeslem,a na to krzeslo kupilam kraba z pluszu ze zwisajacymi szczypcami:D Dywan czerwony,badyle czerwone do dekoracji:) Lampke dla malego,lampe duza,kosz na zabawki z zolwikiem:D Skarbonke,regaly,pudla kolorowe-plastikowe boxy,krzeslo do biurka:) ...i duperele:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 no to pieknie poszaleliscie :D brawo dzieciakiaki pewnie zachwycone :) i o to chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Martik :D Piszczeli z radosci:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 to super :) nie ma nic lepszego niz rozesmiana buzia dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 A pokoj boski:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 na pewno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Nio :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Bije:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Monia gdzie jestes??!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 12, 2007 yo ja tez nabije :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :) To nabijaj!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 ja zmykam posprzatac i malej zrobic obiadek :) tymczasem do potem papa nabijajcie dalej :D :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Ja obiadek mam gotowy!!:) A dzieci w szkole i w przedszkolu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 tyz nabije :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Pa Martikdo potem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 hehehe Dea:D:D:D:D Ja tez:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 a moze przebije? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 ja to nieczajnikowo zauwazylam ;) a ty w krzokach!!!! :p ale masz spryciaro bo dzis jeszcze nie jaralas :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :D Ty lepiej nie \"mozuj\" :P:P:P ehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Dzieki za ziele:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 12, 2007 i jeszcze jeden :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 bije:) domek posprzatny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 hugolina, ty to expresowka jestes :D albo domek ciutki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 i przebijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 tylko odkurzyc musialam i podlogi umyc:D bo kuchnie z rana pucowalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach