hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 ale super slonko mam:Dpewnie sie gdzies potem wybiore na rower:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 trzeba korzystac:Dbo potem przyjda szare dni i deszcze:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 wiec jescze teraz nabije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 i jeszcze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 hugolina, fajnie twoje zycie brzmi - ja tez wolalabym na rower niz siedziec przed kompem :( no ale sama sobie kowalem jestem :o chyba jakis taki marudny dzien mam, nie zwracajcie uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 buuuu Dea co to za zlu nastroj ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 masz na pocieszeniei sie nie smutaj !!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 bije :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Dea nos do gory !!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Nabijam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Dea,nie smuc sie!bedzie dobrze:) :):):) :):) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :P:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Monia,gdzie jestes? ;) hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Dea a moze jakies slodkosci? podobno czekolada poprawia humor:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 . :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Ja zaraz wybywam po malego:D Do przedszkola,dzisiaj mial teatr lalkowy:D Jestem ciekawa jakie wrazenia?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 uciekam do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Jutro jada do teatru:D Trza bedzie wczesniej wstac;) Hmmm,e tam,dzisiaj sie wczesnie poloze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 no i znowu sie zagapilam!!! :( za pocieszanie - juz sie lepiej czuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 no ja gapa, a wy gdzie jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 A ku kuk :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Bylam po malego w Kita,wlasnie wsunal jogurcik:D A zaraz duzy wparzy na chate:D Lekcje i wychodze do kolezanki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach