hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 hihi przez Ciebie ja od kompa nie odejde:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 ja kcem buty !!!! ale za zielsko tyz dziekuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 i sie podziele:) Dea lapsknera nie jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 jeszcze podbije i juz mnie niema:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 ja buty tez chce a tu tylko zielsko lata :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 ja tyz znikam na miting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 nastepnym razem dam Ci buta za stronke hahahaha ale tylko jednego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 ok ja zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 ku ku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 juz wrocilam ale juz i ide :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 pojawiam sie i znikam...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 ja tyz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 jestem na chwilke i znikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 dzis dla mnie doba moglaby miec 40 h :Pbo mi czasu brakuje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 no to juz zmykam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 albo jeszcze nabije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 potem moze nie byc okazji:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 ok i juz mnie niema:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 aja ja ja ja ja ja!!!!! no tyz a tak tego buta chcialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 a tak to musze tym zielskiem rzucac :o no to masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 tesknilyscie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 przyznaje sie bez bicia- nie czytalam wszystkiego :P za duzo narzezbione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Hugolina lap zielsko Dea a Ty masz buta (musisz sobie wyobrazic bo nie umiem go ot tak sobie narysowac) drugim niech rzuci Hugolina skoro obiecala :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 a buty jakies to ja tez kcem ale mnie stary razem z kolejna para butow przez okno wyrzuci :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 no i mi tez nie grozi ze mnie zasypie wiec dam rade z jedna para kozaczkow (pewnie takie jest zdanie mego meza a moje zupelnie odmienne :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Martik pewnie juz obadala zmywareczke :D fajna sprawa - do umycia recznie zostaje najwyzej kilka rzeczy ktore nie wchodza do zmywarki lub nie mozna myc w niej i po klopocie :) i jak corcia? pewnie juz lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 u nas sie katarek rozwija :O najpierw mlodsza ,potem ja zaczelam pociagac nosem a potem starsza w szkole ciezko je upilnowac bo dzieciaki angielskie biegaja na letniaczka wiec i one pewnie tez porozbierane z bluz(a nawet na pewno bo widze jak chca wychodzic ubrane na podworko) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach