Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 i troszkę nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 hmmmm....nikogo nie ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 to jeszcze przybiję i pójdę sobie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Izunia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 nie idz sobie-wracaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 trzaskam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 bije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 stukam:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 pukam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 dukam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 sie podkladam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 ide jesc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 zielsko :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 podziele sie:)moze lepiej sie poczujesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 sie najadlam:Pteraz to bym najchetniej sie w wyrko walnela a nimoge:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 jak narazie pierwszy dzien jesieni mi sie podoba:Dnawet lepszy niz pare dni -letni:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Hugolina jestem back :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Dea no ja nie jestem az taka swinia zebym sie miala cieszyc ze tobie zle :P soku z kiszonej kapusty sie napij (jak masz jak wyskoczyc na miasto albo w domku juz) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 farbe do wlosow sobie kupilam nic wiecej bo to byl shopping z mezem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 zagladalam na ciemne ale nie bylo wyboru (za maly sklep) i wzielam bardzo jasny bezowy blond choc taki ladny czekoladowy ciemny braz kusil , oj kusil ale za ciemne jednak do moje karnacji i oprawy oczu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Eternity to trzeba bylo sie samemu wybrac a potem po meza zadzwonic niech torby tacha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 jeszcze zyje :o prawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Dea bedzie dobrze :) musisz czesciej cwiczyc ;) trening czyni mistrza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Hugolina sama to ja sie do shopping centre wybiore bo przystanek autobusowy na te linie mam prawie pod domem a dzis kawal drogi musialabym na pieszo przy innej pogodzie owszem ale dzis pizga ze leb chce urwac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 no i wypizgalo :o leje mam nadzieje ze troche zelzy zanim dzieci zeszkoly beda wychodzily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Dea przetrwasz i tak jak Eternity mowi-wiecej trenowac:D Hm nie chce sie chwalic ale ja mam slonko:Dide na ogrod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 hahahha najpierw przypizgalo chmury a teraz je przepizgalo :P juz nie pada na cos sie ta wichura przydala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 a przy okazji trenowania - kupilam dwie butle winka ;) merlot i chardonnay :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Eternity....mówisz,że wino kupiłaś :D U mnie niestety wino jakoś się długo nie chce uchować ;) Co jakieś do domku przytacham to nazajutrz go brak!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach