Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 przy kompie będę siedzieć jak się pogoda zepsuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 no a u nas oczywiscie leje i moje pranie do wyprania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Izunia, a gdzie ty to lato masz? moze podskocze i stare kosci wygrzeje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 witam zalegle za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Izunia ma lato w Polsce jeszcze :D u nas to bylaby anomalia pogodowa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 u mnie dzisiaj tez lato:)ale od jutra juz bedzie zimno:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 ale nie powiem - w Midlands swieci sloneczko :) i nawet 15 stopni jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 pomylam zalegle okna co ostatnio nie zdazylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 za to piekna pompa byla okolo 5 rano - tak glosno szumialo deszzcem ze az sie przebudzilam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 ufff okna tez przydaloby mi sie umyc ale mi sie nie chce :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 wiec na bank jutro bedzie padac:Pzawsze tak jest jak okna umyje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 pierwszy w kolejce jest carpet w salonie do prania przez okna jeszcze wszystko widze to sobie poczekaja ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 mi sie tyz nie chcialo:Pale tak glupio czesc umytych a czesc brudnych bylo:P firanki sie juz piora:)ciekawe czy sie same wyprasuja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 lapswiezo zerwane:) no przez moje juz bylo malo co widac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 za to dywanu prac nie mùusze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 u mnie zawsze najgorzej sa uciapane od srodka - palce dzieci poodbijane :D a od zewnatrz musze sie niezle nagimnastykowac zeby umyc bo sie kijowo otwieraja chyba zaszaleje i tym razem zadzwonie po firme :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 albo w drabine zainwestuje :D ja niestety mam wszedzie wykladziny oprocz kuchni i lazienki i uwielbiam jasny kolor w hallu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 a z firanek to ja mam tylko zaslony :D i w sypialni wisi firanka reszta ma rolety albo zaluzje albo wcale ale chyba sobie sprawie firaneczki jak w Polsce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 a do kuchni zazdrostki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 nabijam i do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Eternity biala wykladzina fajna ale bym sie zajechala z praniem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 ja ostatnio z pl posciel wiozlam:)bo tutaj nie moglam znalesc jaka chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 trzaskam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 cos mi moja grypa zoladkowa wraca:Ochyba nie powinnam tyle zjesc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 hugolina obzartuchu !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 ide kupic sobie jakos kiecke ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Dea spodnie cieple i reformy bo zima idzie a nie kiecke ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Hugolina co by sobie grypa poszla precz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 a te jasne wykladziny mnie rozwalaja polozone w hallui na schodach zaraz za drzwiami wejsciowymi :o w sypialni tez mam ale tej od roku nie pralam jeszcze bo nie ma takiej potrzeby choc dla odswiezenia pewnie by sie zdalo ale w wielu domach w jakich bylam w UK jest wlasnie jasny carpet w przedpokojach - troche nie praktycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach