hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 ja juz 4 wzilema 2 rano i teraz:) a orginalnego opakowania niemam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 ja nawet niewiem czy tu taki maja:Pnawet jak maja to nie znam nazwy:Ppiwa sie opije;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 to idź polować na żurawinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 narazie to ja sie bezpiecznie w domu czuje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 poczekam az wsparcie wroci do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 bo toaleta blisko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 dalej masz lato?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 TAK!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 to wyslij troche do mnie:P slonko mam ale zdradliwe:Obo jak sie wyjdzie to czlowiek zamarza:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 poszłam sparwdzić i teraz w cieniu jest 20 stopni,jeszcze taki poranny chłodek da sie wyczuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 ale p[óźniej będzie cieplej!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 to ja w dzien bede miec moze 18:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 przewaznie tak kolo 15 zaczyna byc najcieplej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hihi tym razem nie liczona:) to przez ta pogode:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 masz na rozgrzewkę,u mnie już wszystkie okna pootwierane a ja w krótkim rękawku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 a ja w swetrze siedze:Pale okna tez otwarte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hahahaha...tylko tego zioła coś nie widać....tu jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hihi zapal ze mna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 ok....zapaliłam.....może werwy jakiej do sprzątania dostanę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hihi to jeszcze musisz duzo zajarac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 ja czasem dlugo czekam na werwe tworcza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 a dzis mnie na bank opuscila:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 jejku....teraz sobie przypomniałam....gości mam w piatek,a jestem noga kuchenna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 znasz może p-rzepis na jakąś sałatkę z wędzonym kurczakiem,ale taka co by do piwa lub martini pasowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hm z kurczakiem? nie bardzo ale poszukam Ci w necie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 do tego jakaś bagieta,no i standartowo orzeszki,jakieś chipsy,może kabanoski......o! mam takie pałeczki i do tego dip czosnkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 tutaj sa w sklepie gotowe salatki z sosem curry na pikantnie z kurczakiem moze jeszcze ktoras nabijaczka znajdzie Ci przepisa:)jeszcze do piatku czas jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 dziś wszystkich będę tak męczyć....bo najlepiej aby to był przepis sprawdzony,z gatunku - zawsze się udaje!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 wczoraj wcinalam chipsy z dipem czosnkowym:Di czadzilo w calym domu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach