***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Wale :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Stukam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Pukam:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 I wypukalam:P hyhyhhyhy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 ;) Na razie mam spokoj:),ale za to popoludnie wypolnione az po brzegi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 Lena pukaczko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Se nabije jeszcze raz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Dzieki Eternity:) hahahahha Nie ma,jak pukanie:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 jestem! czekalam na was i troche przysnelam ;) Hugolina Lena eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 a mowilam wam ze dom ktory mielismy kupic nam przepadl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 :O Kurna przed chwila bylo jeszcze slonce...a teraz niebo cale przykryte chmurami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Dea Ooooo:( jaka szkoda....ale wiesz co,moze mialo tak wlasnie byc...moze znajdziecie jakas wiele ciekawsza oferte:) Bedzie dobrze!Kto szuka ten znajdzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 pranie wieszalam:) Dea jak to wcielo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Nabijam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Zaraz sasiadka przychodzi na kawke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 Dea szkoda :( znajdziecie ladniejszy :) bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 slonko mi swieci:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 czyli jest szansa ze znow bedzie ladnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 mi tez ! :D:D:D:D swieci slonko :D ide pranie wrzucic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 a potem na zakupy trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Ja mam wszystko zrobione ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Wieczorkiem tylko wyprasowac,pare doslownie rzeczy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 zakupy spozywcze czy ciuchowe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 spozywcze ale w hipermarkecie ;) moze co znajde :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Noooo:) Kto szuka ten znajdzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 albo w dzielnicy niedaleko - tam jest pasaz handlowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 :) Nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach