hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 weszla mi rekama i koles jak zaczal gadac to mnie wystraszyl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 niech go licho :O hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 nawet nie wiedzialam ze sie stronka zbliza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 to sie mi trafila hahaha ide sobie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 podnosze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 bije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 podbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 dobijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 mam:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 6, 2007 Dobranoc:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 7, 2007 Dzien dobry :) skobry:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2007 Hugolina dziekuje ja za kwiaty i kiwaty :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2007 Emmi :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2007 ja dzis nie prasowalam :P godzin w dobie mi zabraklo :P ale trzy prania zrobilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2007 torta tez wszamalam :P ale taaaaaaki maaaaaluuuuusiiiiiiiii kawaleczuniek ;) :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2007 torta kawaleczek ale reszta diety w porzadku :D oby wytrzymac nastepny tydzien zeby na wage nie stanac :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2007 no i pora na dobranoc wprawdzie ksiezyca nie widze :P ale ciemno jest :D i slonce tak pieknie dzis zachodzilo :) ale fotki nie udalo mi sie zrobic bo ciezko z miejscem do cykniecia bylo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2007 DOBRANOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2007 witam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 7, 2007 dopiero co przyszlam i zaraz wychodze :o eternity, a ty to wogole kiedykolwiek spisz czy na baterie jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2007 Dea tez sie czasem nad tym zastanawiam :D moze jakims cyborgiem jestem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 7, 2007 witam i nabijam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 7, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 7, 2007 U nas dzisiaj byla wysmienita pogoda:D Czad normalnie:D Chodzilismy na swetrach:D I caly Bozy dzien bylam z chlopakami na dworze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 7, 2007 Ja juz po kapieli,maly tez,zaraz duzego na chate wolam i niech wchodzi do wanny:D Potem kolacja i do loza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 7, 2007 Ide duzego wolac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 7, 2007 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 7, 2007 No jeszcze troche moze byc;) Jakie szczescie ,ze juutro ma na 9 :D Uffff,spoko,wyspie sie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach