eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 ech mam malego lenia :o niedobrze tak przy poniedzialku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 Eternity nie jestes sama:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 kawa skonczona :( ide sie tym praniem zajac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 ale mi sie spaaaac chce no poprostu baba zadecydowala ze juz nie chce sprzedawac, a mielismy podpisywac kontrakt w tym tygodniu :D ale macie racje, po prostu nie sadzone nam bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 no jak pasaz jest to zawsze sie cos na oko zawiesi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Ale fuks:P ihihih,ide kawke robic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 Lena znowu :D czajniku :P Hugolina no to przybij :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Dea:) Trzymam kciuki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 argh, znowu sie rozpisalyscie ale lepsze to niz walenie samemu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Eternity e tam ,jaki tam od razu czajniku:D:P:P ihihihiih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 Dea to jak mieliscie juz podpisywac to znaczy ze wiekszosc formalnosci mieliscie za soba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 DEa tak mowia ze jak sie cos upatrzy a potem nie kupi znaczy ze nie bylo dla ciebie-znajdziesz jeszcze ten jedyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Ide pic kawke :D do potem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 Eternitybije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 Lena jeszcze roz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 a takie zalatwianie tez trwa :o znajomi teraz kupuja to wiem mniej wiecej ile to zachodu naczekasz sie , nazalatwiasz , a potem sie ktos rozmylsa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 live is brutal:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 eternity, no wszystkie formalnosci i koszty z tym zwiazane za nami, ale coz mozna, sama wiesz jak to jest w UK :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 no i koszty nie do zwrotu :o chyba bym babe udusila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 hugolina :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 ta , life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 takie haslo kiedys jako nastolatka mialam naskrobane gdzies na scianie w moim pokoju :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 niech im tam bedzie, wierze w karme, kiedys im ktos tak odplaci .... a macie jakis sposob na lenia? bo ja mam takego strasznie wielkiego dzisiaj!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 eternity :D love your motto!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 hahahaha jakbym miala sposob na lenia to by mnie tu nie bylo tylko wstawialabym pranie o ktorym pisalam pare minut temu i prasowala suche :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 Dea :D ciesze sie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 a ja was dziewczyny podziwiam - ja nie umiem byc taka gosposia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 uwaga ! wstaje od laptoka ! siusiu mi sie po kawie zachcialo :P wiec jak wstane to i zrobie po drodze cos pozytecznego :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 Dea ja czasem z nudow cos robie siedze w domu to mam czas ale juz niedlugo :P po powrocie z holiday ide szukac pracy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach