***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 :D:D:D ihihhihhhhiihihhhihii zajebiscie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 nie no moderatorzy, to nie bylo to co napisalam :P powinno byc przec samo H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 :D :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Moja!!! :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 jak siadlam przed gabinetem to malo nie padlam, chociaz przyznam ze jako jedyny dotychczas wymowil moje imie i nazwisko tak jak trzeba, po polsku. szok a dziadek ma z 60tke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Ja pitole:D:D:D hehehehehe to krotko przed emerytura:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 ta , life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w d**as eternity ja leje:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 The best wspolczuje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Nabijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 licze na wasze wspolczucie jutro - jak pojde do pracy i zostane zawalona sterta papierow i trenowaniem swiezonki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 :D Wlasnie rozmawialam z moim mezulkiem:D Ma dla mnie prezent:D:D:D:D Perfum mi kupil:D,ten co chcialam:) Setke DKNY Be Delicious :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 the best, wspolczuje ale tak naprawde to lepiej chyba zmienic lekarza. Jesli po 5 dniach paracetamlu i ibuprufenu nie masz polepszenia to powinien albo: - zmienic/zwiekszyc dawke - przepisac inne, mocniejsze leki - skierowac do specjalisty, fizjo albo osteopaty poza tym, jesli problem wiarze sie z dlugim siedzeniem przed kopem w pracy to pracodawca musi sprawdzic twoja workstation, ustawienie biurka, kompa, krzeslo itd, itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Kupil go na promie:),zawsze taniej ,jak w perfumeri:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Tez stawiam na nowego lekarza!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Wlasnie mowia o lasce ,ktora ma 28 lat i ma juz lata przejsciowe:O:O Lo Mamo,co za tragedia:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 a tak chciala miec dzieci.... od 11 lat nie miala miesiaczki...szok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Lekarze nie umieja jej pomoc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Gdzie jestesta??:P Nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 biedna... taka mloda :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 Lena, to jakie perfumy teraz sprzedasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Nooo,ja w szoku bylam,zaczelo sie jakas depresja i nieprzespanymi nocami...zaczela sie leczyc u gina i porazka..stweirdzili lata przejsciowe!!:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Dea:D obecnie mam H.Boss,Eternity,DKNY i Kenzo:D Wszystkie uzywam:) A w sobote jeszcze se zakupilam Bulgari Omnia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Teraz se daje spokoj z perfumami...:P Ilez mozna,najpierw te zuzyje a potem zaopatrze sie w nowe:) No chyba,ze jak sie w polowie znudza,to opchne je:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Dla meza mam tez prezent :D,portfel skorzany:Ducieszy sie na bank;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Nabijam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 Lena ty moze z Poznania jestes?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 niestety lekarza bardziej nie zmienie. teraz i tak bylam juz u innego niz pierwszym razem a powiedzial mi to samo co Claire w srode :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Niestety nie... Z Pomorza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 pytam bo mowisz \"perfum\" jak moja kolezanka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach