hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 no i co nikogo nima:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 trzaskam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Wrocilam z malym:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Pogoda czad!!:D Zlota jesien normalnie:) Bylam w kawiarence kolo nas i malemu loda kupilam czekoladowego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Dzisiaj spagetti carbonare :D Makaron wlasnie sie gotuje;) Zaraz starszy syn przychodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 A potem na 15 wypad do lekarza:) do alergologa na zastrzyk ze starszym,w drodze powrotnej pewnie zahaccze z chlopakami o plac zabaw a potem do domku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Nabijam!!:D I spadam do kuchni:) Zaraz duzy powinien byc:D Do potem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 u mnie jakas plaga biedronek:Ood rana z nimi walcze wszedzie sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 na firankach na szafkach na podlodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 hugolina, to sobie pospiewaj :) biedroneczki sa w kropeczki i to chwala sobie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 :P no szlak mnie z nimi trafia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 lepsze biedronki niz mrowki :P ktore mialam na jednej stancji. normalnie nic nie mozna bylo na 5 min zostawic na stole bo zaraz sie pojawialy i wcinaly :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 a se nabije :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 a ja wczoraj wieczorem mialam bliskie spotkanie z myszka polowa w ogrodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 I\'m back :D The best wspolczuje tych bolow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 bleeee myszy :o w PL mnie straszyly malpy jedne ,polne tez :o a tu moja zmora sa pajaki wielkosci tarantuli :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 a wlasnie zaczal sie sezon jak sie pajaki masowo do domu pchaja :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 zakupy okazaly sie zakupami tylko spozywczymi :p maz sobie cheeseburgery kupil a ja na diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 oj gdybym miala pajaki to bym z domu uciekla:P a myszy to bywaly jak w pl w markecie pracowalam-z jajkami zawsze przyjezdzaly:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 Eternity wytrwala jestes z ta dieta:) ja bym chamburgera nie odmowila:Phihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 hahahah slinka mi do pasa wisi na te hamburgery ale bede twarda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 ale zupka jarzynowa mi sie gotuje wlasnie a jak pachnie ! mmmmmmm :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 najlepiej w takim wypadku tylko pomyslec jakie oni tam swinstwa w to mieso laduja i juz ochota przechodzi :p a zupke jarzynowa to aj tez bym chciala :) a na czym ja robisz eternity? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 hahah ja tez dzis jadlam zupke jarzynowa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 i nawet brzuszki dalej robie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 ja tez zakupy udane - malej biale rajstopy wreszcie kupilam i ze mieli troche rzeczy przecenionych to jeszcze wzielam dwie pary spodni, sweterek i bluze z kapturem zeby miala w czym sie brudzic w przedszkolu :) a sobie szary kaszmirowy golfik bez rekawow i taki psikusny naszyjnik.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 ale mnie juz cos ssie:Phm bede twarda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 Dea ja tez mam duzo golfow:) nie lubie nosic szalikow:Pwiec golf wtedy jest najlepszy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 nabije sobie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach