hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 mgla dalej wisi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 Eternity u Ciebie tyz mgla?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 Hugolina przypomnialas mi cos z ta mgla :D kilka(nascie) lat temu niedaleko nas mieszkal facet ktory mial konia (moze nawet dwa)-niech sie nazywa Kowalski ;) jednego dnia byla taka mgla ze nic nie widac na wyciagniecie reki i sasiad mowi ze taka mgla ze Kowalskiemu konia udusilo na polu a jego cora (wtedy chyba chodzila do1 czy 2 klasy podst, z dwoma synami Kowalskiego) na to - to juz wiem czemu Kowalscy tacy smutni dzis byli w szkole i ciagle konie rysowali, bo im zal tego co zdechl :D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 to jescze nabije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 to sie nazywa fuks ! :D:D:D:D u mnie mokro ale mgly niet i nawet zimno nie jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 :D:D:D:Dmusze popatrzec czy tu kon nie padl w poblizu;) lap za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 bo ta mgla kraje pomylila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 przeciez Anglia slynie z mgly:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 hahahaha a ja tyle tu mgly widzialam od roku ze jak na lekarstwo :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 bo do mnie przyszla:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 i tak do wiosny sobie posiedzi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 bije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 tluke:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 stukam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 hm................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 trzaskam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 jakos zaklecie nie dziala:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 to sobie sama postukam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 moze sie jakis nabijaczek pojawi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 albo i nie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 .......a moze jednak........hm............:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 no to trzaskam i sobie ide:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 pada, leje, a ze mowili ze dzisiaj slonce bedzie to ja parasol zostawilam w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 a wyjsc musze bo cos bym sobie zjadla po dwoch godzinach niemieckiego :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 u mnie przestalo padac :) sie nawet przejasnilo :) Dea nie martw sie - zanim wyjdziesz z pracy dziura w chmurach ktora jest u mnie dojdzie do Ciebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 aaaaaaaaa no to na teraz to ja nie dodmucham :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 Witam się ładnie!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 hahahahhaha bardzo ladnie Izunia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 bo ja grzeczna dziewczynka jestem ;) zawsze mówię \"dzień dobry\" i trzymam kolanka razem!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach