Dea Erw 0 Napisano Październik 23, 2007 ja juz od zeszlego tygodnia w zimowym plaszczu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 23, 2007 Dea Ja jeszcze w takim wiosenno-jesiennym biegam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 23, 2007 Izunia :) zachartowana jestes ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 23, 2007 a, ale doczytalam ze ty biegasz, no to nic dziwnego ze ci nie jest zimno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 23, 2007 noooo......biegam......z domu do samochodu ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 23, 2007 przyślę mailem.....jak tylko go w jakimś notesie znajdę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2007 brrrr mrozni wiatr u mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2007 zakupilam dynie:Dteraz bede sie bawila w wycinanie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2007 chcialam z niej zupe zrobic z niej ale pani mnie poinformowala ze ta to nie jadalna jest:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2007 i pokazala mi ta jadalna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2007 jakas dziwna plaskata byla:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2007 wiec jej nie kupilam i zupki nie bedzie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2007 ale przynajmniej mala bedzie miala radoche z wycinania:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2007 ale mi z nosa kapie:Olooo matko:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2007 heheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 23, 2007 Hugolina jak ci tak z nosa kapie to lepiej ze ta dynie niejadalna :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 23, 2007 a troche tak ponuro bo na mojego ponajezdzalam wczoraj - spil sie a ja z walkiem na niego w domu czekalam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 23, 2007 Lena, dzieki za zielsko, juz troszke lepiej :) ale dajesz i odbierasz..... za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 23, 2007 to to nas podbije :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2007 Dea czyli prawidlowo go przywitalas;) bedzie ok nos do gory:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 23, 2007 Hugolina :D ale pozniej mi go zal bylo, bo on zawsze jak sobie podpje to ma dobry humor a ja taka jedza dla niego bylam .... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2007 DEa jak dzis samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2007 bije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 24, 2007 hugolina lena inne wstawac !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 24, 2007 Hugolina, nie slychac jaka jestem radosna, pogodna i usmiechnieta? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 24, 2007 Co wam powiem to wam powiem....ale wam powiem!!! Chyba zima idzie,bo coraz trudniej jest mi się rano obudzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 24, 2007 a gdzie moje emotki????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 24, 2007 miało być :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2007 Izunia:) Dea to dobrze ze dzis juz humor dopisuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach