martik 0 Napisano Listopad 21, 2007 czesc kobietki :) to sie wyluzowalam przy kawce - kumpela byla prawie pod dnia :D ale sie ciesze dobrze nam to zrobilo, a ostatnio nie moglysmy sie styknac bo u nas ospa panowala :P juz calkiem inaczej widze swiat ... i w pracy ostatnio pochwalke dostalam nie jest zle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 21, 2007 chodzilo mi ze pol dnia znaczy :P znowu bredze hihi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 21, 2007 kurcze ale uchachana jestem :D zielono mi... szmaragdowo zielono mi... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 21, 2007 jest tu ktos ??? dziewczyny co robicie smacznego na swieta ? jakies fajne przepisy ? jak z Wigilia ? moze cos podsuniecie.. w tym roku jakos mam mlyn w glowie :D zupelnie nie wiem na co sie zdecydowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2007 Martik widze ze humor dopisuje:D Eternity melduje ze jest lepiej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2007 co do swiat to jeszcze nieiwem co bede pichcila:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2007 napewno nie karpia bo nie lubie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2007 ale napewno bedzie barszczyk:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2007 teraz ja tu sama siedze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2007 to sobie podbije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2007 ja sie tak nie bawie:Pjak ja pisze nima nikogo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2007 to jeszcze trzasne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 21, 2007 ja karpia uwielbiam, nawet takiego zimnego z lodowki, zawsze mi sie to ze swietami korarzy, ale znowu moj brat nie lubi wiec musi byc jeszcze jedna ryba. Barszczyk tez oczywiscie i pierogi z grzybami, salatka ale nie mam pojecia co dalej ? :D a co ty chora jestes ? znaczy przeziebiona ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 21, 2007 jeszcze chwilke poklikam i zmykam pierogi gotowac chlopaki za niedlugo wroca.. ale mam dobrze z ta zamrazalka, akurat mi sie dzis nie chce gotowac hihi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2007 Hugolina no my swieta i wigilie spedzimy ze znajomymi potrawy musimy dogadac wspolnie bo oni z innego regionu niz my wiec troszke sie to rozni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2007 ale barszczyk obowiazkowo pierogi z grzybami tez :) moje ulubione akurat karpia od kilku ladnych lat sie nie robilo nawet u Mamy bo nikt nie jadl- bedzie inna rybka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2007 u mnie jadlo sie jeszcze kapuste z grochem i chyba tez zrobie do tego jakies ziemniaczki sos grzybowy albo Mama robila fasole jas w jakims sosie z suszonymi sliwkami (musze sie doszkolic jak Ona to robila) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2007 u mnie jadlo sie jeszcze kapuste z grochem i chyba tez zrobie do tego jakies ziemniaczki sos grzybowy albo Mama robila fasole jas w jakims sosie z suszonymi sliwkami (musze sie doszkolic jak Ona to robila) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2007 nooooooo lepiej pozno niz wcale tego posta wyslalo mogliby sie pospieszyc z tym ulepszaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 21, 2007 moj maz tez lubi kapuste z grochem wlanie mnie meczy zebym tez zrobila i chyba ulegne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 21, 2007 i znowu 3 kg wiecej po swietach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 21, 2007 dobra zmykam pierozki wzywaja :D narka pa trzymcie sie kobitki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2007 ech zjadlabym pierozka:P do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2007 do jutra Laski hmmmm... w sumie tez zjadlabym pierozka :) nie wiem tylko z czym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 ¨:) ja to bym z kapusta zjadla pierozka:D pieje dzis jak kogut i zmienilam glos:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 Hugolina mutacje przechodzisz?? ;) zeby przeszlo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 nooooooo z kapusta pierozki :) mniam ruskie chetnie tez bym wszamala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 22, 2007 :D a co wy tak od rana z tymi pierożkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach