eternity1302 0 Napisano Listopad 15, 2007 wow!! no toscie sie rzeczywiscie obkupili ! :D to se jeszcze sesje zdjeciowa z pokazem mody strzel i slij ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 15, 2007 Lena! Zakupy na całego!! Widzę,że ty kupujesz tak jak ja .....do 1 stanika 2 pary majtek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 15, 2007 aaaaaaaa mialam fotki \'zdobyczy\' zrobic!!! zaraz sie zabieram :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 15, 2007 no to musze skopiowac posta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 15, 2007 nabijam wieczorkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 15, 2007 i nabijam na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 16, 2007 nabijam na dzien dobry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 16, 2007 morning!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 16, 2007 morning :D :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 16, 2007 milego dnia wszystkim :) wlasnie odpalam simsy pociupie troche mala ma koncowke ospy ale dzielnie to zniosla tylko boje sie zeby jej slady nie zostaly :( pieknie dzis u nas slonecznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 16, 2007 dzień dobry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 16, 2007 30 letnia mamusia grajaca w Simsy :D czasem sie zastanawiam czy ze mna wszystko w porzadku ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 16, 2007 u mnie wszystko pokryte szronem ja dopiero przy porannej kawce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 16, 2007 ja też grałam w simsy.....ale w jedynkę :D baw się dobrze i nie martw o małą,bo tylko po ciężkiej ospie czasem zostaja ślady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 16, 2007 jedynka to juz przeszlosc lezy u mnie na polce pokryta kurzem:D ale dwojka to jest to hihi co do ospy to najlepsze to to ze ja tez mialam bo jakies dwa tygodnie temu mnie wysypalo, u lekarza powiedzieli mi ze to allergia :/ a to byla ospa.. bo moja mala wlasnie dostala oj ci lekarze czasem bym ich spakowala i wyslala na ksiezyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 16, 2007 sie zrelaksowac trzeba, na 19 do pracy ale spoko tylko 4 godzinki :D zleci... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 16, 2007 ja grałamwłaśnie wtedy kiedy jedynka była na topie......a teraz to już \"wyrosłam\" i mnie nie ciągniez ;) gdzieś mam w szufladzie gre Playboya....podobna do simsów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 16, 2007 rozumiem:) ja tez gralam w playboya ale jakos mi nie spasowal, tak samo singles czy the partners(chociaz ci lepsi juz) ja w ogole maniaczka w sumie jestem lubie sobie czasem w cos pograc jakos nie wyrastam z tego a powinnam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 16, 2007 mnie też ten Playboy nie podszedł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 16, 2007 dobra zmykam robie ekspresso i ciupie papa narka trzymcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 16, 2007 smacznej kawki i udanej gry!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 16, 2007 dziekuje dziekuje kochana :):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 16, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 16, 2007 Izunia Martik milej gry :) i jakbys sie nie pokazala to spokojnej pracy :) wspolczuje ospy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 16, 2007 Eternity ale ładne ziółko!;) Dzięki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 16, 2007 witam i zmykam ponownie :) bo mi sie zapiekanka spali.. :D w pracy mam nadzieje milo bedzie zle nie jest :D :p zdrowko pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 16, 2007 no to trzeba nabic jak juz wpuscilo z powrotem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 16, 2007 ….oooO………….. …..(….)…Oooo… ……)../…..(….)…. …..(_/…….)../….. ……………(_/……. … I WAS ………… ………. HERE …… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 16, 2007 Hugolina co pilas ze sie rozjechalo? ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2007 hello nie chcialo mnie wczoraj wpuscic zeby powiedziec dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach