Dea Erw 0 Napisano Listopad 29, 2007 znowu sama????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 29, 2007 qrka, ale wy psipsiolki jestescie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 29, 2007 no ale teraz to juz nie moge podarowac :p :p :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 29, 2007 tra la la la la :P:P:P :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 29, 2007 oki, czas na odrobinke pracy :o ale jestem na podgladzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 29, 2007 Dea to pal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 29, 2007 zaraz sprawdze czy na podgladzie jestes:P jak bedzie monolog to cos z obrazem u ciebie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 29, 2007 no i przyszla chata niema skrzata:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 29, 2007 Dea!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 29, 2007 trzaskam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 29, 2007 no jestem jestem!!! nie krzycz juz bo w uszach dedni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 29, 2007 hehe cos slabo kukasz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 29, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 29, 2007 oo nastepna sie obudzila:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 29, 2007 a co mam kukac jak nie ma do kogo????? :p eternity lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 29, 2007 jak to nikogo niema????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 29, 2007 jak ja zagladam to nie ma :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 29, 2007 a moja mala od trzech dni nie placze jak tatus ja zostawia w zlobku :) dzielna dziolcha, po mamusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 29, 2007 nie dopuszczalo mnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 29, 2007 lena, jak bylo z smiley? ja jak narazie osoby ktore spotkalam z forum okazaly sie fajowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 29, 2007 Hej!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 29, 2007 Czajniku masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 29, 2007 ale u mnie wieje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 29, 2007 lena u mnie sloneczko :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 29, 2007 i leje teraz brrr Dea daj slonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 29, 2007 oooo, slonko zaszlo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 29, 2007 ja nie zabralam ech leje a ja do szkoly mussze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 29, 2007 hejka o czym tu mowa dzisiaj ? bo nie na biezaco zdajsie jestem ? :D :P nastroje przedwiateczne zdajsie co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 29, 2007 sie mi dzisiaj nie chce obiadu robic a co lenia mam :) frytki z mielonym beda miec i tyle... hehe mam dzis ostatni dzien wolnego od rana slucham muzyki i ogolnie jest fajnie.. korzystacie moze z portalu naszaklasa ? fajna sprawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 30, 2007 pierwsza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach