hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 a tez mialas zly?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 Dea a bledami sie nie przejmuj ;) mi przynajmniej nie przeszkadza i palcem nie wytykam :) zdarza sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 moja corka dzis idzie na lyzwy ze szkola-az sie boje:Obo ona nigdy nie jezdzila:P Mam nadzieje ze wroci w jednym kawalku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 noooooo jak ja to nazywam - mialam \'ciagly wkurw\' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 mi sie czesto literowki wkradaja-bo pisze za szybko i tez wychodza bzdury heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 to zaden ciagly wkurw -masz zapal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 wczoraj mala od Mikolaja zza sciany hehehe dostala duza hulajnoge-na duzych kolach jak w rowerze-i pojechala dzis na niej do szkoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 czlowiek raz sie odepchnie i jedzie i jedzie hehe wiem bo juz wczoraj sama wyprobowalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 a rozmiar taki uniewrsalny ze i ja moge sobie posmigac hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 i sie jeszcze stronka przyfuksila :D dzieks :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 no i zniknely trzaskam!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 ja to bym sobie na rowerku posmigala albo wlasnie na lodowisko bym pojechala !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 hihi uslyszalas?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 ja na lyzwach jezdzilam jak dzieckiem bylam:)ale bylam samoukiem hahaha jaka dumna bylam ze moge sie wreszcie na nogach utrzymac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 jak bylam mala to mnie zawsze Tato zabieral na lodowisko :) a jak nie na lodowisku to mialam takie miejsce z mocno ubitym sniegiem (gorki na osiedlu gdzie dzieciaki na sankach i nartkach i na tylkach ;) smigaly) i tam chodzilam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 ale to juz dawno bylo:Pteraz pewnie bym sie rozkraczyla jak zaba:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 hehehhe Hugolina bo ja na dwa topiki zaiwaniam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 ja blisko domu mialam basen-i tam chodzilam jezdzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 mialam ochote kupic sobie rolki :) dzieciom kupilismy latem i mialam sobie sprawic zeby z nimi jezdzic ale jakos sie nie zlozylo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 ale corki jeszcze nie uczylam-i dlatego troche sie obawiam:Oczy w jednym kawalku wroci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 basen kolo domu to ja tez mialam ale kryty :D plywac tez chodzilam :) jako dziecko bo to kopalniany budynek byl a potem zamkneli kopalnie to i basen zniknal :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 na rolkach jeszcze nie jezdzilam:Pchoc kolezanka mnie od roku namawia bym sobie sprawila i znia jezdzila ciut sie obawiam o swoje kostki:Oczesto je krece:Onawet na plaskiej drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 moj byl nie kryty-zreszta to taki basen ze stawow zrobiony:Pzrobili tylko brodzik dla dzieci i 3metrowe a tak to zarosla plywaly:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 na rolkach tez jeszcze nie ale jako dziecko na wrotkach i owszem :D w zimie lyzwy w lecie wrotki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 mozna bylo tez tam kajakami plywac-jak sie czlowiek nie zaplatal w zaroslach:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 hahahhaha przydaloby sie cofnac w czasie bo duzo rzeczy robilam jako dziecko :D pozniej lenia dostalam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 hehe tez na wrotkach jezdzilam:)-ale rolki to juz wyzsza szkola jazdy:P kiedys z siostra zrobilam przejazdzke na wrotkach swojemu chomikowi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 to ten len i do mnie przyszedl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 a o corcie sie nie martw :) dzieci zdolne sa :) moja mloda sie ostatnio z kolezanka na rowerze bez bocznych kolek nauczyla jezdzic to Twoja na lyzwach sobie poradzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 hehehhehe chomika to ja wozilam w zdalnie sterowanym samochodzie sportowym kuzyna :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach