eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 bleeeeee z jakimi robakami????:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 7, 2007 hugolina, jakimi robakami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 7, 2007 no wlasnie???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 7, 2007 chomikowi ani wina ani czekolady nie mozna z tego co czytalam wczesniej :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 7, 2007 dziele sie z wami bo nie liczona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 7, 2007 ja kiedys rybki mialam ale latem wyjechalismy na wakacje i po powrocie wszystkie brzuchem do gory plywaly.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 Dea to ja wreczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 hihi robaki czyli owoce morza:Duwielbiam hihi dobrze ze te rybki wzajemnie sie nie zjadly:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 Eternity wyslalam cosik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 7, 2007 a jak sie przeprowadzilismy do Wloch to zaadoptowalam z ulicy czarnego kotka i zostal z nami przez 14 lat - zmarl na raka. Plakalismy wszyscy! mama czasmi wola swojego psa imieniem kota... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 najgorsze jest to jak sie czlowiek przyzwyczai a potem zwierzak odchodzi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 7, 2007 wariuje wam kaffe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 Dea niewiem bo nie siedzialam na necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 mala wrocila w jednym kawalku:Dnawet zadowolona i juz umie jezdzic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 a mi sie dzis trafily urodzinki-zostalam zaproszona na impre niespodzianka:)-dla mnie tez to niespodzianka bo kilka godzin przed impra sie dowiedzialam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 moje dziecko domaga sie kolejnej jazdy na lyzach:)hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 I\'m back!!! Dea za stronke Hugolina juz lece na skrzynke zajrzec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 a widzisz? mowilam zebys sie o dziecko nie martwila bo sobie poradzi :) milej zabawy na imprezce w razie jakbys sie nie pokazala przed :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 Hugolina mam odpowiedz na zaproszenie zeby wyslac fotki :) wysylalas cos jeszcze ? a fotki oczywsicie posle :) znajde jakies znosne nie przypominajace horroru;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2007 To ja druga macham:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 9, 2007 a ja dzis pierwsza !!! :D i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 9, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 no i znowu poniedzialek:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 dzis sie komus alarm w nocy wlaczal:Oi wyl mi tak pol nocy-dzis na stojaco:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 jak ja nie lubie poniedzialku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2007 :) ja tez niewyspana :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 ja wlasnie wstalam-spalam godzinke bo nie dalabym rady:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2007 a jak trzasne? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach