eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 stawiam drinki i ziolo za 12000 postow moich :) \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 17, 2007 eternity, hip hip hurra!!!! a rozgrzeje mnie? bo sie rozchorowalam :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Dea jak najbardziej wskazane na rozgrzewke :) a ja ide teraz na to zimno :o na poczte kartki trzeba w koncu wyslac , nie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 i jeszcze zapomnialabym zebys zdrowiala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 eternity lap za limicik:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Dea a Tobiebys sil nabrala i wyzdrowiala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 pokoj maly wysprzatany:Dnawet okno umylam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 bije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 dalej pizga na dworze:Oniemam dzis pomyslu na obiad:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 co dzis serwujecie?moze odgapie heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 sama tu jestem????????buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ja na odskoku/przyskoku.... cholercia.... nic mi sie nie chce :( pracy tyle a ja mysli i sil nie moge pozbierac zeby sie za cos zabrac... dzieki za ja nie oddaje bom moze zarazna :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 17, 2007 hugolina, my bedziemy miec rosol i kurczka z rosolu na kolacje - no chyba ze moj juz ja na objad zjadl.... to wtedy nie wiem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 mi tez chceci opuscily:Oa musze sie uczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ja kurczaka nimam:Pwiec odpada cos mnie werwa tworcza opuscila:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 chyba lukne do zamrazalki hihi moze cosik znajde:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ech zeby mi sie chcialo uczyc tak jak mi sie nie chce:Pzostaly 2 lekcje przed swietami i to jest glowny powd ze juz mi sie nic nie chce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ale ja pisze:Oliterki zjadam:Pwiem podam je dzis na obiad hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 17, 2007 no to sobie zluznij Hugolina... przeciez lba ci nie urwa :p a tymi checiami to sie zgadzam...... zawsze jak ich potrzeba to gdzies polazly :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 mam mieso hihi dzis beda mielone:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 17, 2007 no widac zes glodna jak literki zjadasz ;) :p gorzej ze mna bo ja tez zjadam ale ja po obiedzie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 no lba mi nie urwa:Dale potem bedzie ciezko te slowka nadgonic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 17, 2007 do mojego musze zadzwonic zeby cos z zamrazalnika wyciagnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 hihi glodna jestem bo na diecie:Pi tylko mysle co by tu zjesc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 hihi to Ci przypomnialam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 nie liczona byla:Pale podziele zielsko palco bys wyzdrowiala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 17, 2007 dzieki, dobra kolesia jestes zamowilam lekarza na 5.20, zobaczymy co powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ale bym frytki zjadla mniam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 a masz goraczke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ten len co mi sie zakradl to pewnie przesilenie swiateczne:Dheheh:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach