hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Najlepiej taki goracy :)szczegolnie jak taki ziab na dworze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Znajomy z klasy obiecal dzis torta do szkoly przyniesc bo ma nie dlugo urodzinki:)hihi to dzis chetnie tam pojade:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Ciekawe czy sie wogole zjawi hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 ale mnie ten palec boliwycielam kawalek skorki:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 teraz juz wiem ze noz ostry:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Hugolina ales smaka teraz narobila ! na torcik !!! zjadlabym taki czekoladowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 20, 2007 a ja nie moge nic napisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 20, 2007 ooooo, no nareszcie moj wpis wposcilo :) glodna jestem, ide cos sobie zafundowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 a co wrzucasz do rosolu? chyba kiedys juz o tym pisalysmy ale stron za duzo do wertowania :P ja wrzucam zawsze obowiazkowo - marchew , piertuszke korzen , selera (ostatnio nac bo w korzeniu nie znalazlam nigdzie tutaj :o ), kawalek liscia kapusty bialej i grzybka suszonego czasami wrzucam cebule ale wczesniej \'przypalona\' no i nie sypie soli tylko vegete tak ze dwie lyzki i potem ewentulanie doprawiam sola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 20, 2007 eternity, ja seler zawsze bo u nas w supermarketach jest. ja jeszcze wrzucam ziemniaczka i pomidorka czasami (to wloska wersja). A w zeszla niedziele zamiast selera wrzucialam turnip (co to po polskiemu?) i tez pycha bylo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 ja tutaj gotuje inaczej niz w pl bo tu pietruszki nie znajdziesz:O daje marchewke,seler,pore,zabek czosnku ,cebule-ale taka opiekana-nadaje super smak i czasem kawalek kapustki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 przyprawiam vegeta i troszku pieprzu daje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 tort ma byc podobno z czereniami i bita smietana:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 mala ma na jutro przyniesc jakis uniwersalny prezent-bo nie wiadomo na kogo trafi czy chlopak czy dziewczynka-nie moze byc nic slodkiego i ma kosztowac 1.5 EURO i niewiem co mam kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 dajcie jakiegos pomysla bo za godz musze isc na poszukiwania:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 o losie moj pierwszy raz widze ten topik :D moze nie w temacie jestem ale ja proponuje na prezent kubek swiateczny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 no prosze i jak pieknie strone udalo mi sie zaliczyc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Euforka:Dlap na zachete bys czesciej odwiedzala:Dpal:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 dobry pomysl z tym kubkiem-pytanie tylko czy cos takiego tu znajde:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 20, 2007 :D:D:D euforia czajnika ;) hugolina, 1,5 euro to malo, hmm jakas ksiazeczke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 ja az sie boje dzis na dwor wychodzic bo zamarzne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 hehe dzieki dzieki juz mam Was w ulubionych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 no wlasnie-smieszna ta cena:Oale kazde dziecko ma zrobic do tej kwoty-wiec ja nie dam tez wiecej:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 mysle, ze kubek znajdziesz sama bym sie cieszyla np z takiego http://www.lasercentrum.pl/prod_img/24/03/P000.jpg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Euforka:Dbedzie jeden czajnik wiecej do zaliczania stronek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 spoko ja to jestem dobra w podkladkach :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 albo mi posty nie ida albo zjada wpis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 kubek sliczny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 moze taki znajde:)albo cos podobnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach