Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

stawiam drinki i ziolo za 12000 postow moich :) \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼 \\_/ 🌼

Dea jak najbardziej wskazane na rozgrzewke :) a ja ide teraz na to zimno :o na poczte kartki trzeba w koncu wyslac , nie? :P

ja na odskoku/przyskoku.... cholercia.... nic mi sie nie chce :( pracy tyle a ja mysli i sil nie moge pozbierac zeby sie za cos zabrac... dzieki za 😘 ja nie oddaje bom moze zarazna :o

hugolina, my bedziemy miec rosol i kurczka z rosolu na kolacje - no chyba ze moj juz ja na objad zjadl.... to wtedy nie wiem....

ech zeby mi sie chcialo uczyc tak jak mi sie nie chce:Pzostaly 2 lekcje przed swietami i to jest glowny powd ze juz mi sie nic nie chce:P

no to sobie zluznij Hugolina... przeciez lba ci nie urwa :p a tymi checiami to sie zgadzam...... zawsze jak ich potrzeba to gdzies polazly :o

no widac zes glodna jak literki zjadasz ;) :p gorzej ze mna bo ja tez zjadam ale ja po obiedzie :o