eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 kurka koniec o spaniu bo mi sie oczy coraz bardziej ciezkie robia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 nowa juz czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 3, 2008 nowa...nowa :) Eternity masz za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 od nas tez rowniez za podlozenie sie teraz objadek, mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 dzieki za ziolko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 mam nadzieje ze spala kalorie po obzarstwie :P plackow ziemniaczanych wszamalam ze smietana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 mmmmm, placki ziemniaczane! Gdyby nie to ze mi sie nie chce trzec to bym leciala do sklepu po te pyry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 aaaa eternity - ja z 3 na przodzie czuje sie wysmienicie. Ponoc zycie kobiety zaczyna sie po 40 ;) dla mnie to juz niedlugo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 Lenka, ty zab nie susz bos mloda jeszcze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 no mala juz spi a ja chyba powaznie za grappe sie wezme bo cos katarzysko mi sie plata komu komu? \-/ \-/ \-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2008 co rozdajecie ?;) nie mam sily czytac bom tak zmeczona dzis :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2008 Eternity lap wpadlam tylko powiedziec dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 euforka, na dobranoc kieliszek grappy nie zaszkodzi ;) \-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 cos mi sie wszystkie kieliszki potrzaskaly :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2008 oj :o to nic zlize ze stolu :P ;) bozeeeeeeeeee glupawki dostaje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2008 ups nie wylogowalam sie :P no to nabije jeszcze sobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 oj, pustki... gdzie pijecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 pora spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2008 dzien dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2008 pospalabym jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2008 ale za 4 minuty musze wstac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Ja też mówię dzień dobry!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Dzisiaj już piątek!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Aż sobie nabiję z tej okazji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 ooooo.....i stronka mi się trafiła z samego ranka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Izunia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Izunia jo dzis w procy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Dea ale z procy to Ty wyloz bo Cie jeszcze kto wystrzeli ! ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 jak corcia? mam nadzieje ze lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach