Dea Erw 0 Napisano Styczeń 8, 2008 eternity, twoj nick jakos tej poprawy nie obiecuje..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 heheh mowisz , notoryczna jestem? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 obietnice trzeba dotrzymywac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 od dzis mi sie szkola zaczynaa ja nawet niewiem gdzie moje notatki sa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 no to mam new year resolution - nie spozniac sie :D do tej pory moim postanowieniem noworocznym bylo nie miec postanowien :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 ale ciapa za oknem :O wczoraj padał śnieg wielkimi płatami,a dziś ocieplecie i.....breja :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Trafiła mi się stronka jak ślepej kurze ziarno ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 prosze bardzo :) bleeeeeeee ciapy po sniegu nie lubie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Eternity dzięki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 właśnie doszłam do wniosku,że pasuję do tego topiku bo po polskiemu piszę!!!:P ocieplecie hehehehehehehe.....ocieplenie miało być!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Izunia lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 wczoraj w pogodzie mowili ze najblizsze 2 tyg ma byc dosyc cieplo i zima sie schowala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Izunia a ja nawet nie zuwazylam ze inaczej napisalas :D to tak jak z tym mailem gdzie literki byly przestawione ale i tak sie czytalo ze zrozumieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 no przed chwila widzialam same kropki i wpsy wcielo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 juz myslalam ze mi sie cos na oczy rzucilo:Pide jesc zupke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Hugolina ja tyz :) to nie omamy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 8, 2008 a ja pierwszy raz w zyciu mam postanowienia :o to juz chyba starosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 hihi to dobrze-myslalam ze to u mnie cos ze wzrokiem;) Dea jakie masz postanowienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 eeeeeee tam starosc mlodosc! ja mialam postanowienia jak mloda i piekna bylam teraz juz tylko piekna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 8, 2008 eternity :D:D:D postanowilam mniej marudzic na mojego... tylko ze on nie postanowil dawac mi mniej powodow do marudzenia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 no wlasnie z tego powodu ja nie robie takowych postanowien :P a nawet wrecz przeciwnie -cos podminowana chodze od poczatku roku a jestem juz po @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 8, 2008 ja mojemu zapowiedzialam powazna rozmowe dzis wieczorem, pewnie chlop w gacie caly dzien robi :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Dea , no jak moglas takiego stresa zafundowac chopu? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Dea Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Izunia Dea ja takich niemam postanowien-bo wiem ze nie dotrzymam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 a propo czytania tekstu z błędem jak moja koleżanka urodziła synka to do znajomych wysłała maila mniej więcej takiej treści: Dnia tego i tego ,o tej godzinie narodził się nasz synek (imię).Mierzył tyle cm i ważył 3500 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 I dopiero jeden kumpel zauważył,że jej dziecko w momencie urodzenia ważyło 3 i pół tony hihihihihihi Maila z tą odkrywczą myślą posłał do wszystkich z listy i kumpela miała maile z gratulacjami,że dużego chłopczyka urodziła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 wlasnie skonczylam notatki robic:Pludzie ile ja mam donauczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 8, 2008 biedna ta co go rodzila ;) a inne postanowienie to noszenie wiecej kiecek/spodnic :) dzisiaj jestem w kiecce, ale tylko dlatego ze mi sie spodni nie chcialo prasowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach