hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Eternity to musisz byc cierpliwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Jakies samoloty mi tu lataja:Pa wiecie ze przed swietami byl u mnie najwyzszy stopien zagrozenia atakami terrorystycznymi?hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ja czekam na karte pamieci ale do telefonu :D ale to juz poczta :) Hugolina :o nie balas sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 hihi zlego licho nie bierze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ja temu kurierowi to dziś współczuję.......winda u mnie nie działa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 taaaaaaaaaa ja cierpliwa :D trzeba mnie widziec ile razy czasami pizne czyms w cholere zanim dokoncze :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 A tak na powaznie to przeczytalam o tym po fakcie:P hahah niby nadal jest-bo tutaj w wiezieniu jest jakis od nich i zadaja by go wypuscic,a oni NIET:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Izunia troche ruchu mu nie zaszkodzi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 uch no to nieciekawie :o u mnie jakis lot dodatkowy wsadzili chwilke po polnocy nigdy nie bylo slychac o tej porze :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ech ile razy moja ksiazka lata hihi bo nie moge zapamietac slowek:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 a u mnie czasem \"jaszczomby: robią nocne loty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ee samoloty tu czesto lataja:Dmam nadzieje ze mnie nie atakuja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Hugolina hehehhe raptusy jestemy i tyle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 oo stronka mam hihi:D ale ta samoloty mi slonko zabraly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Izunia uwazaj bo jaszczomby porywaja pudelki! ja wiem ze Ty masz afganke ale moze zechca zmienic menu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 dzieki sie podziele:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 hihi to by wygladaly z afganka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ciemno sie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 oj ! to ja Ci oddaje slonko ! do mnie jeszcze nie dotarlo to moze niech lepiej wraca ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 hihi to nie Ty ale samoloty zabraly:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 te jaszczomby to F16 hihihihihi Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 :D:D:Dto namsie udalo hihi u mnie juz kropia dopiero co slonko mialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 no to wszystko jasne ! to Smiley zabrala ! z Belgii po drodze prze Londek szlo i juz do Midlands nie dojszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 moze jeszcze dojdzie:)dzien sie jeszcze nie konczy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ide troche mieszkanie ogarnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 spadam dostalam podwyzke i ide do domu ;) tzn do fryzjera :D do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Dea:Dto gratulacje:) Nadmiar kasy trzeba wykorzystac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 a ja tak kukam hihi i ide dalej sprzatac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ale jeszcze sobie stukne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Hugolinka lap za stone Dea gratuluje podwyzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach