hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 u mnie zaczelo jeszcze padac:Oi tak ma byc caly tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 trzaskam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 może i wyjrzy?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 u mnie dzis niema juz szans:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 widze ze nic nie widze:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 oojuz sie odetkalo:)mialam zwidy hhihi bo wpisow nie widzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 znow nie widzea widze po godzinie ze sa posty:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 Euforka chyba sie zarazilam od Ciebie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 przyszlam sobie nabic troche z gory przepraszam ale nic nie widze wiec nie bede udzielac sie na temat :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 slepota mnie wziela:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 jedyne co widze to to, ze Hugolina zlapala strone wiec tradycyjnie wreczam ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 szkoda ze Euforki niema-byloby razniej -we dwie slepe hihi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 alez ja jestem jak moglam powiedziec, ze nic nie widze!! widze widze ale tylko siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 wirus i mnie dopadł :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 hahahahah:Dwidze hhihi i samanie bylam ze slepota:)Euforka tez nie widziala:PdamCi ziele -moze sie wzrok poprawi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 no to sobie nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 Izunia Euforka widze juz wasze wpisy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 zgłupiałam....raz widzę....raz nie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 pije herbatke cytrynowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 ale jak fajnie się czyta topik jak sa takie zwidowe wpisy ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 osleplam:Oosz w morde nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 mimo wszystko sobie stuknę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 kcem widziec !!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 no bo w sumie co mi zależy sobie nabić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 no i dupa blada:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 postanowiłam być dzielna i stukać....choćby w ciemno :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 ciekawe czy to moje stukanie się kiedyś odtajni czy nie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 hihi widze:Dwpisy Izunii hehe no smiesznie sie posty teraz czyta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 muszę sprawdzić czy licznik mi dodaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 Izunia juz odtajnione:D ja widze:D:D:Dale niewiem jak dlugo:Phihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach