Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 wychodzi mi,że jednak dodaje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 widze nie widze hehehe -sprawdze hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 to nabijam...a co!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 jeszcze widze:D hihi i wiem od Izunii ze licznik dodaje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 wszak na tytuł nabijaczki trza se zasłużyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 osleplam znowu:Onawet mi stronki nie pokazuje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 więc nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 sie odetkalo hehe-jakies czary mary czy co hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 do dupy takie pisanie w ciemno :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 hm to tylko ja teraz widze wpisy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 15, 2008 hello ja chyba widze wszystko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 no jeszcze widze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 hihi to sie widzimy:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 15, 2008 rzucilam okiem na poprzednie stronki ale widze ze nie bylo waznej dyskusji wiec nie komentuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 15, 2008 moze powiem tylko ze pogode mam dzis mieszana rano padalo bo dzieci poszly z parasolami do szkoly potem swiecilo slonce (towiem dobrze bo mnie w aucie razilo okrutnie) a teraz jakos szaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 hihi Etgernity a co tu komentowac jak sie w ciemno gadalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 ja swoja pogode skomentuje tak-pizdzi jak w kieleckim:Opada i wieje:Oa ja potem do szkoly musze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 15, 2008 no tu widze ze Hugolina mnie widzi Smiley ,a TY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 hehe ale dyskusja:Dwidze ze widzi hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 ja widze wszystkich wpisy-widocznie u mnie slepota chwilowa byla:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 15, 2008 chcieli kafe ulepszyc a sie pomerdalo z lekka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 tja z lekka:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 15, 2008 kurka dzis mnie cos brzuch przymula :o ja gruszki zjadlam 2 poznym wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 ja juz sie dzis dobrze czuje-wiec wczoraj to ta gruszka musiala byc:Puwazaj na gruszki-widac zdradliwe jakies:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 ale ta pogoda mnie przygnebia:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 najchetniej to bymposzla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 sie wystraszylam zektos wlazl mi do domu:Oa to ten wiatr tak wali:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 jestem sama?czy znownie widze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 teraz mikomp muli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach