hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 ale mnie corka wystraszyla:Pma zabawkowego pajaczka i podlozyla mi do szafki-jak ja otwieralam to mi na glowe spadl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 dzieci to maja pomysly:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 kukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 23, 2008 hahahhaha a no maja dzieci pomysly :D do takich rzeczy to im wyobrazni nie brakuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 oo znalazla sie zguba hihi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 i znow sie zgubila hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 23, 2008 pojawiam sie i znikam i znikam ... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 ja tyz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 pojawiam sie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 23, 2008 bu!hu! hahaha a ja wyskakuje jak diabol z pudelka :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 znow sie pojawiam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 kukam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 mam jakiegos tasiemca dzisiaj-buzia ruszam caly czas:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 i co?mam sobie tak sama tu kukac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 znikam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 ale sie jeszcze pojawie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 pojawiam sie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 23, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 24, 2008 to ja powiem juz dzien dobry :) Hugolina , e tam tasiemiec od razu -buzia sie rusza tez od mowienia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 24, 2008 ja zgrzeszylam dzis kawalkiem pizzy na kolacje :P cos mi samozaparcia brakuje :o jak sie bralam pierwszym razem za diete to wytrzymalam dluzej niz jeden posilek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 24, 2008 do juterka bedziem nabijuniac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Smiley, insomnia? :o ja na nogi dopiero o 7ej sie stawiam, i to tez nie latwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 :D jutro już piątek!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Dea ja tez kedwo co z lozka o 7 wstaje:P Eternity no ja duzo gadam-ale jak musze po niderlandzku to jestem taka cichutka hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Izunia ja tez sie ciesze ze jutro piatek:)wreszcie sie wypsie:Da za tydzien do polski:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 ok znikam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 24, 2008 no tak, dzisiaj czwartek ;) izunia a w sobote lecimy do Wloch eternity, jestes? chcesz grappe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Dea ja też chcę do Włoch!!!!!!! Zabierz mnie ze sobą......choćby w podręcznym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach