hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 rozbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 wybijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 i sie zmywam jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 25, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 25, 2008 u mnie też dziś wiosna!!!!!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 25, 2008 ciekawe czy jest jakieś zaklęcie,aby tą wiosnę już na stałe zatrzymać ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Hugolina łap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 25, 2008 coś sobie nabiję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2008 zapalisz po jedzeniu u mnie wiosenne slonce bylo wczoraj i dzis rano ale strasznie dzis pizga i juz chmur nawialo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 25, 2008 hmmmm....najdziwniejsze jest to,że posty wpisuję po staremu.....czyli za każdym razem hasło,ale bez wylogowywania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 dzieki juz zapalilam-pojedzeniu hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 nabije przy slonku hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 znikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2008 a ja wpisuje posty normalnie czyli mam okienko na ptaszka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 ja mam tak jak Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 aaapsik ale mi sie kicha:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Wczoraj wieczorem jak mój z psem na spacer poszedł to znalazł w windzie pentdriva.......do tej pory nikt się nie zgłosił,więc trzeba było zobaczyć co on zawiera.No i niespodzianka!!!!! Antywir już od progu krzyczy,że pliku nie otworzy bo to .......koń trojański!!!!! Znaczy teraz wira kompterowego można w windzie złapać jak wirusa grypy hehehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2008 sie kicha na kielicha ;) na zdrowie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Izunia moze ktos specjalnie takie rzeczy zostawia ze wlasnie ktos znajdzie i sprawdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 25, 2008 nie widzę wpisu....a wiem że ktoś pisze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Izunia a tu widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2008 no to juz wiem ze nie widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 25, 2008 dopiero teraz widzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Pentdrive oczyszczony i można do używać do tego do czego został stworzony :) Że też komuś się chciało kupować,ładować wira i podrzucać.....przecież ten ktoś to żadnej korzyści z tego nie ma,a jest do tyłu o cenę pena!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2008 trzeba nabic bo zastoj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2008 i jeszcze stronke trafilam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Eternity przyjmij ziółko od Podkładki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2008 dziekuje Ci o Wielka Podkladko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 25, 2008 :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 25, 2008 a teraz czas ponabijać troszku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach