martik 0 Napisano Styczeń 24, 2008 witam :) kope lat nabijaczki :) :D milego klikania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Styczeń 24, 2008 czemu pojawia mi sie adres mailowy ? blondi jakas jestem czy co ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Styczeń 24, 2008 dobra juz wiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Martik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 24, 2008 martik izunia, podreczny mam wolny, no prawie, z lala bedziesz musiala sie sciskac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Martik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Dea a masz drugi podreczny bagaz?heheh to ja sie tam do niego pakuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Izuniajaka jest pogoda w pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Dea lala mi nie przeszkadza....nie będzie mi się nudziło podczas lotu w tej walizce ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Hugolina pogoda jest do dupy!!!! Szaro,buro.....często deszcz pada,czasem tylko słonko świeci........chcę wiosny!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 ja tyz chce wiosne:)ale jest zimno czy w miare?bo to ze pada to juz dla mnie normalka bo w Belgii wiecznie pada:Oale dzisiaj jeszcze nie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 ale bedzie potem na bank padalo bo szaro za oknem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 hmmmm....to zależy od dnia bo czasem jest 2 stopnie,a czasem 10.....od poniedziałku niby ma zima wracać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 tylko nie zima u mniejuz prawie sie wiosna zaczyna!!!! teraz sie oziebilo i mam jakies 8 stopni a tak to bylo po 12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 tzn mam sie szykowac na snieg????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 jeszcze sobie nabije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 i znikam domek sprzatac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 tak szcxzerze to śnieg do tej pory widziałam 2 razy i to tylko przez parę godzin.....nawet pies nie zdążył się nim nacieszyć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 ale może padać np śnieg z deszcze i pizgać jak w kieleckim i temp -2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 jeszcze dziś nie nabijałam,a to błąd!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 więc nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 unosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 i się na trochę wyniosę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 hahahaha....teraz to już nawet powinnam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Dziękuję Smiley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Lasencje Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Martik byla zagladaj czesciej w miare czasu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach