hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 rzucam okiem:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 i co widzisz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 Gapie sie hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 Corka wrocila ze szkoly:Dz korona na glowie i flaga Belgii hehehe -to z okzji witania krolowej hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapraszam Cie tu Napisano Luty 14, 2008 http://www.prizpass.pl/index.php?ref=nodi4 KAZDY wygrywa bo wystarczy zbierac punkty i wymieniac je na nagrody-bony do empiku,cd, doladowanie konta i super gadzety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 nie:P hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 musi byc mroz:Owrocila cala czerwona:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 biedne dzieci-jest mroz a one nie mogly nawet rekawiczek miec-bo krola witali:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 a ja mam w dupie tego kroladopiero co dziecko chore bylo!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 chyba dzis zamarzne jak ze szkoly bede wracac:Oech taki life:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 patrze sie i nie widze nikogo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 oooo widze hehehe Smiley hahaaha nosz korde dzieci musialy byc bez czapek i rekawic i staly na morzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 Smiley czaisz sie hahahaha ok podkladam sie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 wiedzialam:D:D:D:Dhahahaha pal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 ok ja uciekam pod prysznic i do szkolu buuuuu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 14, 2008 za stronki osz ci krolowie! a sami pewnie dobrze opatuleni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 14, 2008 ale za to ma cora krolewskie wspomnienie na przyszlosc ;) nie kademu jest dane podac reke takiej grubej rybie ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 zegnam sie dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 Eternity hehehe jak mala bedzie znow chora to ja mam gdzies te wspomnienia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ale mi sie oczy kleja:Odobrze ze dzisiajpiatek:)jutro spie do bolu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 dalej spac sie chce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 dzien dobry jak tam u Was, bo mi sie chce spac :P kolezanka z pracy mnie obudzila smsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2008 Ja już po kawie więc nawet rozumiem to co czytam ;) Pogoda u mnie zdradliwa,bo słonko piękne ale.....zimno!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 The bestja tez jeszcze zaspana hihi Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 oj bo taki dzien dzisiaj spiacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 tak sobie przegladam ilosc postow i cieniutko u mnie cieniutko :( Izunia gdzies ty nabila te 10k?? nie mow ze jestes juz pare lat na kafe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ja juz nie tyle spiaca co niedowidowa. wyskoczylam z lozka sprawdzic waznego maila i zlapalam okulary zamiast soczewek. a ze soczewki nosze juz prawie 2 lata to w okularach mam takie smieszne uczucie jakbym patrzyla przez szklo powiekszajace :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 naprawde pole widzenia to jak po haszowych ciasteczkach :):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach