eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 hahah jeszcze nie spie :P ale juz ide przez te opary pewnie net mi nie dzialal ;) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 13, 2008 Eternity nie uzywaj tego wiecej :D:D:D:D siema wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 Ktos mi slonko zabral:(a dal mgle:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 i zimno u mnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 :D zaległości przeczytane!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 ale pewnie zaraz będą nowe,bo goście do mnie dziś przyjeżdżają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 hmmmm....zastanawiam się czy mi pranie doschnie do ich przyjazdu....bo jeśli nie to w łazience mokre łachy,a nawet w salonie suszarka ze szmatami!! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 w razie czego to będę wpierać,że to taki ostatni krzyk mody w dekorowaniu domu ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 Lena nie pokazywalas sie to mialam szanse na stronki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 nabijam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 tluke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 Tak goście jadą.....i to z dzieckiem!!! Ciekawe czy mojej Izzy jeszcze jakies kłaki zostana po tej wizycie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 hihi to bedzie pelna chata:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 ale u mnie ziaba mialo byc slonko i 1Ostopni:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 oszukali mnie:Oja kcem slonko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 podkladka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 :) Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 Euforka to nie ja uzywam - to instytucja zarzadzajaca mieszkaniami wyslala ludzi do pomalowania landlady zla troche bo jako jedyna na tej ulicy (mala ,kilka domow )ma prywatne mieszkanie a chce czy nie chce musi im zaplacic za robote przy czym sama znalazlaby kogos taniej :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 tez mam ta reklame brrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 Izunia na szybkie wysychanie prania dobre sa kaloryfery ;) jak grzeja albo sami grzejecie to to co mozna to powies :) czasami jeszcze ja wspomagalam sie farelka lub urzadzeniem temu podobnym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 ja ni mam :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 W łazience grzejnik na całego hula,inne tez na tą okloiczność poodkrecane ale......jest ale!! Na dworze cieplo więc to grzanie nie jest takie na full!! A przy marnych 5 stopniach to to pranie mi ze 3 dni na dworze bedzie schło :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 postanowiłam,że4 zelazkiem dosuszę co sie da.....aby to z salonu zabrać....a reszta niech se dynda w łazience do wieczora :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 rozbroiłas mnie pralnią!! toc ja w wieżowcu mieszkam!!! na klatkę to nie miałabym odwagi prania wystawiać :O kiedyś dracenę wystawiłam i potem odnalazła się na korytarzu 2 piętra wyżej!! po 2 takich akcjach wydałam ją kumpeli....bo w domu i tak miejsca na nią nie miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 gdyby nawet była suszarnia to i tak nie chciałoby mi się do niej latać......zaraz ide wyprasować co się da i.....co będzie to będzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 eeeeee no jasne ze w lazience to w sumie niech sobie wisi no przeciez nie mozesz zrezygnowac z prania tylko ze wzgledu na gosci a jeszcze jak maja dziecko to chyba codziennie wiszace pranie im nie obce;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 i będę do windy sie pchać z misa pełną mokrych szmat??? nie,dziękuję....niech u mnie dyndają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach