Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

Eternity nie uzywaj tego wiecej :D:D:D:D siema wszystkim🖐️ :)

hmmmm....zastanawiam się czy mi pranie doschnie do ich przyjazdu....bo jeśli nie to w łazience mokre łachy,a nawet w salonie suszarka ze szmatami!! :O

w razie czego to będę wpierać,że to taki ostatni krzyk mody w dekorowaniu domu ;):P

Tak goście jadą.....i to z dzieckiem!!! Ciekawe czy mojej Izzy jeszcze jakies kłaki zostana po tej wizycie ;P

Euforka to nie ja uzywam - to instytucja zarzadzajaca mieszkaniami wyslala ludzi do pomalowania landlady zla troche bo jako jedyna na tej ulicy (mala ,kilka domow )ma prywatne mieszkanie a chce czy nie chce musi im zaplacic za robote przy czym sama znalazlaby kogos taniej :o

Izunia na szybkie wysychanie prania dobre sa kaloryfery ;) jak grzeja albo sami grzejecie to to co mozna to powies :) czasami jeszcze ja wspomagalam sie farelka lub urzadzeniem temu podobnym ;)

W łazience grzejnik na całego hula,inne tez na tą okloiczność poodkrecane ale......jest ale!! Na dworze cieplo więc to grzanie nie jest takie na full!! A przy marnych 5 stopniach to to pranie mi ze 3 dni na dworze bedzie schło :O

postanowiłam,że4 zelazkiem dosuszę co sie da.....aby to z salonu zabrać....a reszta niech se dynda w łazience do wieczora :P

rozbroiłas mnie pralnią!! toc ja w wieżowcu mieszkam!!! na klatkę to nie miałabym odwagi prania wystawiać :O kiedyś dracenę wystawiłam i potem odnalazła się na korytarzu 2 piętra wyżej!! po 2 takich akcjach wydałam ją kumpeli....bo w domu i tak miejsca na nią nie miałam

gdyby nawet była suszarnia to i tak nie chciałoby mi się do niej latać......zaraz ide wyprasować co się da i.....co będzie to będzie ;)

eeeeee no jasne ze w lazience to w sumie niech sobie wisi no przeciez nie mozesz zrezygnowac z prania tylko ze wzgledu na gosci a jeszcze jak maja dziecko to chyba codziennie wiszace pranie im nie obce;)

i będę do windy sie pchać z misa pełną mokrych szmat??? nie,dziękuję....niech u mnie dyndają ;)